Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók! Ti támogatját...

Fidesz szavazók! Ti támogatjátok az új NER törekvést, hogy csak magyar üzletláncok maradhassanak Magyarországon?

Figyelt kérdés

Tehát csak Coop/CBA/Reál üzletek legyenek, a Tesco/Auchan/ALDI/LIDL/Spar/Penny üzleteket pedig kitúrni az országból?

Támogatjátok ezt a törekvését a kormánynak?

2020. dec. 9. 01:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
60%
Az #5-ös gyakorló elmebeteg.
2020. dec. 9. 06:27
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Én azt támogatnám,ha ezek a bltok többségben magyar termékeket árulnának.

De ez most is így van nagyjából.

2020. dec. 9. 06:28
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
#10: Dehogy az. Ha magyar árut akarsz venni találsz. Olasz tejet még nem is láttam. Most azért kíváncsiságból benéztem a spájzba meg a hűtőbe, egy makréla-konzervet leszámítva a többi magyar termék. Pedig nem is úgy vásárolok. És Auchan.
2020. dec. 9. 06:35
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

Igazi agyhalott képmutató barom az, aki hazai termékekért sikít, majd mikor meglátja az árát, akkor meg amiatt ordít, végül megveszi az Olasz/Spanyol/akármilyen olcsó árút helyette.

Itthon nincs, aki leszedje, meg eleve nincs, aki gondozza a gyümölcsösöket.

Ez is a mindenkori kormányok hibája, a vidék ellehetetlenítése, a termőterületek egy pár oligarcha kezére játszása.

Ki akar ma vidéken sínylődni, ott, ahol nincs normális iskola-óvoda-egészségügy? Mindenki a városokba vágyik, meg gyárakba megy dolgozni, mert a kormány oda tereli a munkaerőt.

Szóval hangzatos ez a magyar üzletláncosdi, de menjetek már be légyszi egy CBA-ba, és nézzetek már körül, hogy abban milyen termékek vannak.

Ez az egész megint csak arról szól, hogy ne a tesco keresse magát szarrá a magyar embereken, hanem a gázos talicskázza haza a pénzt a család fejének.

Itt minden erről szól.

2020. dec. 9. 06:45
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Fidesz szavazó vagyok. Az hiszem Lázár Úrnak mostanában élgurut a gyógyszere. Neki gyakran a magyar kiskereskedőkkel is baja van...
2020. dec. 9. 07:42
 16/23 peca1000 ***** válasza:
86%
A tejtermékek, húsok, és az alapvető élemíszerek zöme magyar ezekben a boltokban.
2020. dec. 9. 09:12
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Ez az állam túlzott beleszólása a szabad versenybe. Én semmi ilyet nem támogatók. Nehogy már az állam döntse el hogy hol vásárolhatsz meg hol nem.

A nagymagyarkodóknak meg üzenem hogy minden ületlánc annyit ér amennyit megkeres. (ahogy minden vállalat annyit ér amennyit megkeres legyen magyar vagy külföldi).

2020. dec. 9. 09:58
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira a multikkal van a baj akkor a fidesz miért támogatja a multikat?
2020. dec. 9. 11:19
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
5ös ah nagyon hülye.
2020. dec. 9. 11:20
 20/23 anonim ***** válasza:
80%

Fideszesek saját elhatározásból is mehetnek most is nyugodtan a koszlott coop meg cba boltokba.

Persze az a multi amit a kormány hív be és ad nekik a magyar vállalkozók által soha nem látott kedvezményt az jó multi. Az nem számít mit csinál.

2020. dec. 9. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!