Kezdünk lazítani?
Arra lettem figyelmes, hogy ma már nyitva volt egy edzőterem.
Tegnap közölték, hogy meghoszabbítják a kijárási tilalmat meg az intézkedéseket, de mától nyitva van az egyik edzőterem, ami nincs hozzánk messze. Este 22 óráig volt nyitva november 10-ig, majd november 11-től bezárt, de mától újra nyitva van az új nyitvatartás egyelőre csak este 19.30-ig. Tesóm is mondta, hogy holnaptól viheti a gyerekét karate edzésre, mert holnaptól az is lesz csak nem 18 órától 20 óráig, hanem 17 órától 19 óráig.
Ez azt jelenti, hogy ugyan a kijárási tilalom, meg pár dolog marad január 11-ig, de van amin kezdenek lazítani?
Mondjuk a mozik nem nyitottak ki.
Nem kamu.
Az egyik legnagyobb kétszintes emeletes edzőterem, kb.1200 nézetméter nagy a földszint és az 1 emelet is.
Biztos engedély van, mert egy ilyen edzőterem nem nyitna ki, ha tilos lenne, nem eldugott helyen van, egyből felfigyelnének rá, ha engedély nélkűl kinyit.
Össze-vissza egyedűl voltak szétszóródva az emberek. Nem sokan, de voltak.
Beláttam.
Mennék én is holnap délután, ha tényleg nyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!