Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is élne inkább rosszabbul...

Más is élne inkább rosszabbul Gyurcsány Ferenc vezetése alatt de legalább demokráciában európai magyarként?

Figyelt kérdés

Rosszabbul éltünk 2006-ban de legalább demokrácia volt és most, hogy már Brüsszelben is nagy befolyása van a DK-nak így végre európai magyarokként élhetnénk.

Szerintem sokkal fontosabb a demokrácia és a sokszínűség mint pár kamu adó csökkentés meg ilyen kamu családtámogatás amit a Fidesz csinál..

2020. dec. 8. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

Gyurcsány és a demokrácia, na ne röhögtess :D Undorító részeges gyengeelméjű ember ez a "szemkilövető" Gyurcsány és minden volt itt az ámokfutása alatt, csak demokrácia nem.

Ne legyél már tipikusan magyar "vagy-vagy" gondolkodású, az, hogy Orbán és haverjai is tönkreb.sszák az országot, még nem jelenti azt, hogy Gyurcsányka jobb lett volna.

2020. dec. 8. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
"És persze európai demokrácia lenne" Gyurcsany Ferencnel jobban senki nem tiporta a rendszerváltás óta az europai demokratikus értekekt sárba, méga pufajkás Horn gyula sem. persze Gyurcsany alatt kilötték az emberek lábát meg szemét, aztán még ki is tünették érte a rendörkapitányt. "Trükkök szazai" amivel eltitkolták az orszag valós gazdasáfgi állpotát
2020. dec. 8. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább jobban élnék Gyurcsány Ferenc nélkül, demokráciában európai magyarként.
2020. dec. 8. 18:38
 14/15 anonim ***** válasza:
2020. dec. 8. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem pont az az ország baja, hogy sok ember nem képes elképzelni harmadik utat, mintha csak ez a két görény létezne a világon: orbán és gyurcsány...

Igen, orbán még gyurcsánynál is rosszabb. De ettől én még nem a kisebbik rosszra vágyom, hanem egy VALÓDI ALTERNATÍVÁRA.

orbán viktorhoz képest nagyobb demokratának lenni lassan akkora "kihívás" mint Steven Hawkinghoz képest fittnek, vagy Adolf Hitlerhez képest toleránsnak.

De ettől még nem gyurcsány a megoldás. Egyáltalán ki képes ilyen hülyén felfogni a dolgokat, mintha VÁLASZTANI kellene a demokrácia szétbarmolása és az ország gazdasági szétbarmolása között?????

Miért nem választunk valaki olyat, aki a demokráciát is helyreállítja, és a gazdaságot is szinten tartja? Elég sok helyen működik...

2020. dec. 8. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!