A Mi Hazánk Mozgalmat alulmérik a közvélemény-kutatók, vagy ennyi volt a pártban és végük van?
Egy ideális világban az összes gerinces jobbikos szavazó inkább rájuk szavazna, a jobbikban meg maradnának az MSZP-s csökevények, akik miatt elárulták a szavazóbázisukat Vonáék.
Egy ideális világban 3% körül lenne a Jobbik és 6% körül a Mi Hazánk.
Én hazaarulónak tartom ezt a bandát, de most induljunk ki, hogy van egy szélsőjobboldlai réteg, akiknek ami szerintem ártalmas a hazának, szerintük jó.
A kérdés az, hogy nekik miben nyújt alternatívat a Fidesszel szemben, mikor eddig a kizarólagos ténykedésük az volt, hogy a Fidesznek nyújtsanak támogatást egyes kérdésekben.
Fixen alulmérik a Mi Hazánkot a különféle közvélemény kutató (vagy inkább közvélemény alkotó..) cégek, már az Európai Parlamenti választáson is 3%-ot kaptak, ami egy friss pártnál eléggé jelentős, mivel az EU parlamenti választásokra aránylag jóval kevesebben mennek el szavazni, mint az országgyűlési / önkormányzati választásokra.
Szerintem lazán meg lesz nekik az 5%-os arány a 2022-es választásokon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!