Ezért nem érdemes válaszolni, mert ha valakivel nem egyezik a véleményem, már jön is a lepontozás. Sok embernek nehéz felfogni, ha valaki másképp gondolkozik. Nem baj, ennyi örömötök legyen az életben :D
2020. dec. 18. 00:22
42/58 anonim válasza:
Kedves 30, tudod az a baj, hogy amikor elmagyarázzuk, hogy miért kell a vírus miatt korlátozásokat hozni (ne legyenek tele a kórházak), akkor arra érdekes módon semmilyen ellenérv nem érkezik tőletek.
2020. dec. 18. 01:58
43/58 anonim válasza:
42: Tőlem érkezik. Mégpedig az, hogy a SARS és a H1N1 idején sem lettek tele a kórházak. Valamint én kételkedem, hogy a kórházak túltelítődése és az egészségügy összeomlása tényleges rizikó lenne.
2020. dec. 18. 07:22
44/58 anonim válasza:
43: Öm... Az hogy a SARS és a H1N1 idején nem lettek tele a kórházak, most meg igen, nem pont azt bizonyítja, hogy a Covid-19 súlyosabb? Gondolkodni is ér, nemcsak benyögni, hogy "más a véleményem"
Kételkedsz abban, hogy az egéatségügy összeomlása tényleges rizikófaktor lenne? Akkor áruld már el nekem, ami jelenleg zajlik a kórházakban szerte a világon, az egy teljesen normális dolog?
Mert ha szerinted igen, akkor nem kell azon csodálkozni miért néznek benneteket síkhülyének.
2020. dec. 18. 09:26
45/58 anonim válasza:
44: Én lassan oda jutok, hogy már csak azt hiszem el, ami a szemem láttára történik.
2020. dec. 18. 10:11
46/58 anonim válasza:
45: Tehát az Egyesült Államok (vagy bármelyik ország, ahol még nem jártál), sem létezik, mert "nem láttad"? Ez aztán nagyon pengeéles logika.
2020. dec. 18. 11:43
47/58 anonim válasza:
A csoport tagjai ugyanúgy manipulálva vannak, csak más által. Ugyanolyan birkák, mint akik mindent megtesznek és istenítik a nagyvezért. Az egyiket a Fidesz manipulálja, a másikat meg az összeesküvés párti szektások. Mindkét csoport rohadt szánalmas, de hát ez itt Magyarország. Az egyik oldalon beadnak valamit a népnek és elhiszik rögtön, a másik oldalon meg jön egy velemenyvezer, aki elhiteti a sok hülyével, hogy ők elvannak nyomva és chippet fognak beléjük ültetni ha nem lázadnak és ők elhiszik. Egy vicc a csoport és a koronavirus oldala is. Szar lehet, hogy egyeseknek ennyire nincs élete. Jó rettegést mindkét csoportnak, én most bedobok egy teát és nevetek a hülyeségeiteken.
2020. dec. 18. 12:28
48/58 anonim válasza:
44 Nagyon szánalmas vagy.
2020. dec. 18. 15:30
49/58 anonim válasza:
48: Esetleg valami ellenérved is van arra amit írtam, vagy csak sértegetni tudsz?
2020. dec. 18. 15:36
50/58 anonim válasza:
46: Jártam az USA-ban, négy éve eljutottam New Yorkba. 100%-ban csak azóta hiszem el, hogy 2001 szeptember 11.-edike tényleg megtörtént. :D
Komolyra fordítva, ami olyan mértékben ingatag, hogy konteókat szül, azt semmiképp sem lehet teljes hitelességűnek kategorizálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!