Miért baj az, ha Szijjártó Péter Erdélybe megy kampányolni egy magyar pártnak?
Mért kellene egy itteni politikusnak megmondani az ott élőknek kire szavazzanak?
Ők az adóikat oda fizetik, az állam szolgáltatásait ott veszik igénybe.
Hadd döntsék el maguk ki képviselje őket. Felnőtt emberek.
"Magyarokon csak magyarok tudnak segíteni, a románoktól eddig csak rosszat kaptunk..."
Hagyjuk ezt a rizsát. A magyar le se xarja a magyart se. A nejem felvidéki. annak idején mikor átköltözött és lakcimet, meg allapolgarsagot igenylet a hivatalban annyira voltak segitokeszek, hogy azt ereztettek vele, megis minek akar idejonni... Ugyhogy nem kell a maszlag itt a nagy segitokeszsegrol, meg osszefogasrol...
Mert állandóan azzal vádolja a többi pártot, hogy mások kampányoltak nekik. Ha ez elfogadhatatlan számára, akkor ő miért csinálja? Csak nem álszent, mint a Szájerke?
Egyébként meg semmi köze egy másik ország választásához. A külhoni magyarok sem kérték, hogy menjen oda észt osztani.
14# "Nincs hat, csakis verbeli igaz tiszta magyarok vannak, mint pl te? :D"
Szerintem nálam liberálisabb személy nem létezik a földön, én migránsokkal osztom meg a feleségem és anyámat, lábat is csókoltam nekik hogy küzdjek a fehér felsőbbrendűség ellen, szóval kicsit több tisztelet...
Az erdélyi/felvidéki magyarok egy Fidesz által kitalált propaganda. Ezek mind genetikailag a szlovákokhoz románokhoz állnak közel, tehát elmagyarositott románok/szlovákok, tessék kis töri lecke a krumplid mellé:
Van bármilyen bizonyíték hogy ott magyarul is beszéltek a Fidesz előtt? Nincsen... ezek mind azért lettek honosítva Orbán által hogy megszavazzák őket, semmi másért. Mutass nekem egy Romániában vagy Szlovákiában élő személyt aki magyarul beszél... nem tudsz. Szóval hagyjuk már ezt a mítoszt hogy határontúli magyarok léteznek. Inkább legyél te is liberális mint én nagy szívességet tennél a világnak Krumplis János.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!