Dolgoznatok kisebbseggel gyarban vagy inkabb elkoltoznetek mashova?
ma 16:40 azért kell lerasszistázni, mert ő is úgy izgul a cigányok miatt, hogy egy pillanatig se volt közöttük, hogy legyen saját tapasztalata. Aztán akik tényleg kapcsolatba lépnek velük azok sokkal óvatosabban fogalmaznak, mert észreveszik, hogy ők is ugyanolyan emberek mint a magyarok, van jó is meg rossz is közöttük.
Lehet nincs igazam és te látod jól a dolgokat de nekem nem voltak rossz tapasztalataim velük amikor együtt dolgoztunk. Eleve ha valaki elmegy dolgozni akkor szerintem már olyan nagyon semmirekellő nem lehet.
Örülök, ha neked jó tapasztalataid vannak a cigányokkal. Nekem sajnos többségében rossz tapasztalatom van.
Ennek ellenére nem vagyok rasszista, és nincsenek előítéleteim. Pontosan tudom, hogy a cigányság egy része egyáltalán nem olyan. (Van ilyen barátom is.)
A kérdező nyílván azért tette fel a kérdést, mert az ő cigányai a rossz cigány kategóriába tartoznak, azokat meg csak az védi aki amúgy nem tapasztalta még meg, hogy milyen az ilyenek között élni.
Én megtapasztaltam, de elég volt. Szerencsére ott tudtam hagyni ezt a helyzetet, és semmi pénzért nem mennék vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!