Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a helyzet a covid vakcinával?

Mi a helyzet a covid vakcinával?

Figyelt kérdés

Totál fogalmatlan vagyok, így inkább nem a neten nézem.

Pontosan milyen vakcinák vannak és mik a különbségek? Tényleg reaális a nagyon súlyos mellékhatás, vagy csak ilyen konteós dolog?

2020. dec. 5. 22:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor minden ami baj lehet vele a kapkodás eredménye, csak néhányan elkezdtek konteókat gyártani, hogy direkt chipezik vagy fertőzik vele a népet? Ezt mások is így látják?
2020. dec. 5. 23:30
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
11! Kérdező, ezt pár szellemi fogyatékoson kívül mindenki így látja, már az is ijesztő, hogy erre egyáltalán rákérdezel...
2020. dec. 5. 23:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Mért ijesztő utolsó? Ha az ember tájékozódni akar akkor kérdez nem?
2020. dec. 6. 00:52
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Najó én csak amechanizmusokról tudok nyilatkozni. Az oroszok a sima elölt vírusok alapulót csinálják míg a nyugatiak mRNS akapút aztán a géneken keresztül tesznek immunissá. Valójában egyiket sem tesztelték megfelelő ideig. Van kínai is de arról semmit sem tudunk sőt még ennyit se.

Személyszerint én inkább bízom az évtizedek óta kisebb hibákkal ugyan de legtöbb esetben jól működő mechanizmuson alapuló oroszban mint a nyugatiban. De én alapból egyiket sem adatnám be.

2020. dec. 6. 08:49
 15/20 anonim ***** válasza:
38%

"Mért ijesztő utolsó? Ha az ember tájékozódni akar akkor kérdez nem?"

Azért ijesztő, mert az jön le, hogy számodra nem egyértelmű, hogy nincs chip benne, ezért ijesztő. Ennyire azért ne legyünk már hülyék, jó?

2020. dec. 6. 10:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőket orbánék és milliárdos barátai kapják,ha csak már meg nem kapták

Valószínű az orosz anyagot kapjuk.Nyalni kell putyinnak.Ez üzlet.

Nem sok köze van a gyógyításhoz.Ez is az is tesztelte.Röhej.Egy gyógyszert

évekig tesztelnek.Ezt talán egy év alatt.Vannak amik 5 éve várnak az

engedélyre.Vagy jó lesz vagy sokan meghalnak.

2020. dec. 6. 11:18
 17/20 A kérdező kommentje:

"Azért ijesztő, mert az jön le, hogy számodra nem egyértelmű, hogy nincs chip benne, ezért ijesztő. Ennyire azért ne legyünk már hülyék, jó?"

Számomra egyértelmű, én a ti véleményeteket kértem ki. Ha rosszul jött le, akkor tanulj meg olvasni.

2020. dec. 6. 12:25
 18/20 anonim ***** válasza:
36%
17! Én tudok olvasni, meg szöveget értelmezni, neked kéne megtanulni egyértelműen írni, mert abból amit írtál egyértelműen úgy tűnik, hogy te nem vagy biztos benne, hogy van-e chip vagy nincsen.
2020. dec. 6. 17:26
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

Orosz vakcina: klasszikus vakcina

Oxfordi / AstraZeneca: klasszikus vakcina

Moderna: mRNS

Pfizer BioNTech: mRNS, plusz logisztikai rémalom mert konstans -70 fokon kell tárolni. Épp emiatt ezt csak dedikált oltóközpontban lehet alkalmazni, elég drága volna minden háziorvosnak biztosítani ilyen hűtési berendezést

"mert az mRNS technológiával még nem készült törzskönyvezett gyógyszer" ez nem teljesen igaz. Még nem törzskönyveztek vele vakcinát, de rák elleni gyógyszert igen (nem Magyarországon). Jelenleg a rák gyógyításának ez a rock sztárja ha úgy tetszik, 10 éven belül ez lehet a rák gyógyításának az alapja és nem a kemó.

Rövid távú mellékhatások jelentkezhetnek: fejfájás, láz, fájdalom az oltás helyén. Ezek 1-2 napon belül el kéne múljanak. Hosszú távú mellékhatásokról nem tudni, de a klasszikus vakcinák esetében nem kéne legyen ok aggodalomra.

2020. dec. 7. 13:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

a hosszútávú mellékhatásokról maximum a jósokat lehetne megkérdezni, de szinte kivétel nélkül elkerülik az emberek azt az eshetőséget, hogy egyenlőre arról sincs senkinek információja, hogy aki mondjuk átesik a betegségen enyhe vagy erősebb tünetekkel, de kigyógyul, akkor annak milyen hosszútávú hatásai lesznek a szervezetre?

ennyi információval sajnos sem az oltás mellett sem az oltás ellen nem lehet felelősséggel szólni.

2020. dec. 7. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!