Szerintetek Ungár Péter miért olyan elzárkózó, szőrösszívű, ha némi adományt kérnek tőle?
Figyelt kérdés
Azt hiszi, hogy ha időnként megjelenik valahol, és elkezd karattyolni a szociális szférában dolgozók lesajnáltságáról, azzal feledtetni tudja azt, hogy ő amúgy egyáltalán nem az a tipikus jótevő lélek?2020. dec. 5. 21:57
1/7 anonim válasza:
Ez egy szélhámos nímand.
Nem tényező.
2/7 A kérdező kommentje:
Az édesanyja is ilyen lehet?
2020. dec. 5. 22:18
3/7 anonim válasza:
Nem bírom Ungár Pétert, de szerintem nem kellene más pénztárcájában turkálni és undorítónak tartom, amikor egyesek célzottan gazdag embereket bombáznak ingyen pénz reményében. Ha sóher, az az ő dolga, aki meg gazdag és adakozik, azt sem isteníteni kell, mert sokszor az egyik-másik milliárdosnak a ""giga"" adománya annyit jelent mint neked vagy nekem 100 forint. Legjobb, ha mindenki eldönti magától, hogy akar-e adakozni vagy sem, és nem foglalkozik a társadalmi nyomással.
4/7 A kérdező kommentje:
Miért, kitől kérjenek, ha nem a kiemelkedően jómódúaktól?
2020. dec. 5. 22:20
5/7 anonim válasza:
Pl. lehet közösségi gyűjtést indítani...
6/7 anonim válasza:
Gondolom, ha neked ekkora vagyonod lenne, te adományoznál, igaz? Persze, hogy igaz.
7/7 anonim válasza:
Nem mindegy, ki kéri az adományt. A kérdésben nem is említed, hogy pontosan miről lenne szó. Másrészt pedig honnan tudod, kinek és mennyit adakozik, gondolom az ilyesmi nem szerepel az adóbevallásában.
Egyébként nem tudom hova tenni őt meg az anyját.. Mindig vannak ezek a vélemények ,hogy ő a NER része. Hát ki tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!