Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki támadja Szájert amiért az...

Aki támadja Szájert amiért az ereszcsatornán csúszott le, az mégis hol csúszott volna le a helyében vagy hol menekült volna?

Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Én bebújtam volna valamelyik b.zi seggébe.
2020. dec. 5. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Miért alap, hogy el kell menekülni? Mondanám, hogy a helyében már nem menekültem volna, de teljesen biztos, hogy az övéhez hasonló szituációba kerülnék.
2020. dec. 5. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Mégis miért kellet volna lecsúsznia bárhol?
2020. dec. 5. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát már csak nem marad ott a rendőri intézkedés közepette, így meg tudta volna úszni!
2020. dec. 5. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Én úgy kezelem ezt a problémát hogy nemjárok ilyen bulikra, így aztán nemkell a csatornacsövön szambáznom. :)))))
2020. dec. 5. 21:00
 6/9 A kérdező kommentje:
De mikor mát ott vagy akkor késő bánat!
2020. dec. 5. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező! hallottad már azt a mondást hogy méltósággal tudni kell veszíteni.
2020. dec. 5. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

Azt gondolom, hogy nem vagyok annyira gerinctelen, hogy benne legyek melegként egy olyan pártban, aki jóformán pont előző hónapban vonta meg a melegektől a gyerekvállalás jogát, miközben meleg vagyok és nem értek egyet a párt értékeivel.

Ezért hasonló helyzetben fel merem vállalni, hogy ki vagyok és mit csinálok, így mikor igazoltatnak, nem kell előle menekülnöm.

Főleg nem megyek ilyen buliba, ha van rá szabály, hogy nem szabad. Mivel ezeket a szabályokat azért hozzák, hogy most nekem rosszabb, de később mindannyiunknak jobb lesz. Azt gondolom, hogy az ország egyik vezetőjének felelőssége lenne példát mutatnia és nem azt bemutatnia, hogy hogyan lehet kijátszani a szabályokat, mert onnantól nem vehetők komolyan a szabályok. És értem ezt Gyurcsányra, Orbánra, Szijjártóra és mindenki másra, aki kijátsza a szabályokat. A vezetőknek az ország érdekét kéne nézniük nem a sajátjukat és akkor előbb-utóbb beletanulunk, amúgy viszknt mindenki csak rajtunk akar meggazdagodni és sose a nekünk jó döntéseket fogja hozni.

2020. dec. 5. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Bol ond vagy! Nem azért támadják, mert az ereszcsatornán csúszott le, hanem azért, mert ott volt, ahol volt.
2023. máj. 22. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!