Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhiszed Szájer József történe...

Elhiszed Szájer József történetét?

Figyelt kérdés

Annyira hihetetlen és abszurd ez a történet, legalábbis nehéz elhinni, hogy egy gyakorlatilag egyetemi doktor és parlamenti képviselő ennyire ostoba legyen!

Nem lehet, hogy csapdába csalták vagy fizettek neki egy nagyobb pénzösszeget ezért? Szerintem ez nem valóság.

2020. dec. 4. 21:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Téged "csapdába" lehetne csalni ilyen szinten? Mert én nem tudom elképzelni valahogy azt a sorosista világösszeesküvést, titkosszolgálati módszerekkel és zsarolással megspékelve sem, aminek az eredményeként ott kefélek 25 másik pasival, majd egy táska droggal szökni próbálok az ereszcsatornán.

Téged mivel lehetne úgy csapdába csalni, hogy egy másik úriember péniszével az ánuszodban találd magad?

Nevetséges...

2020. dec. 4. 21:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. toydari vagyok.Rám nem hatnak az elmetrükkök.
2020. dec. 4. 21:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja tényleg, igaz lehet, most jutott eszembe hogy én is voltam már Szájer József által tartott szexpartin egyszer, igaz csak nézőként vettem részt.
2020. dec. 4. 22:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetetlen, inkabb csak szanalmas
2020. dec. 4. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szájer támadta a homoszexuálisokat és a nyugdíjasokat legjobban, meg keresztyénység. Most kiderül, hogy homo orgiáról vazelines seggel a csatornán menekül egy táska droggal? Hányinger az egész fidesz
2020. dec. 4. 22:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetett mást Szájer. Egy porhanyós popsit ajánlottak fel neki amit megtekintett egy peep shopban. Ilyennek egy normális perverz nem tud ellenállni. Akkor már több napja nem ívott 🌈
2020. dec. 4. 22:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez írta ezt a nevetséges alaptörvényünket. Aztán vazelines picsával csatornán mászva drogos hátizsákkal? Hihihi:)
2020. dec. 4. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
Én csak simán unom.
2020. dec. 5. 00:29
 19/19 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, még nem tudunk mindent! Ha óvszer nem volt nála és teherbe esett, azzal még zsarolható. Mást így hirtelen nem tudok elképzelni.
2020. dec. 5. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!