Nem volt felelőtlen a Fidesztől milliárdokért lekötni, vásárolni a vakcinákat ami a kutyának nem fog kelleni úgy, hogy ez kezdettől nyilvánvaló?
"Hát senki nem, de a lakosság kevese...."
íme egy tipikus oltás-szkeptikus.
Nem vagyok oltas szekptikus be fogom magam oltani. Amint lehet
De nézz koruk az orszagban, nem az oltás-mellettiek vannak többségben.
Ezert mondom, a tobbseget -oltas elleniseket- kenyszeriteni fogjak az oltasos utlevéllel.
"Nemm mehetsz ide oda amoda oltas-igazolas nelkul.".
Thats all.
Nem a nyugdíjasok nem oltatják magukat, őket ugyanis nem lehet rá kényszeríteni. Ráadásul az ők érdekérvényesítő képességei is sokkal erősebb. Valójában nekünk kell majd oltani magunkat, hogy nekik már ne kelljen.
A korlátozások is inkább a fiatalokat érintette pl. nem lehet Sziget fesztivált tartani, de Idős napi rendezvények sehol sem maradhattak el.
24
De attól,hogy valaki be van oltva még hordozhatja a vírust és megfertőzhet mást.
"De attól,hogy valaki be van oltva még hordozhatja a vírust és megfertőzhet mást."
Viszont ha az adott helyre csak olyan mehet, aki oltva van, akkor nem fog megbetegedni senki az adott helyen (mj: persze mivel a vakcinák hatékonysága biztosan nem lesz 100%, ezért nyilván lehet, csak épp sokkal nehezebben). Ha előírják, hogy tömegrendezvénynél kötelező az oltás, akkor elég durván csökkenthető a megberegedések száma (ahhoz képes, mint ha semmi sem lenne előírva). Illetve úgy legalább megtarthatóak lennének a nagyobb rendezvények.
26
Oké.
De a válaszoló ezt írta:
"Nem a nyugdíjasok nem oltatják magukat, őket ugyanis nem lehet rá kényszeríteni. Ráadásul az ők érdekérvényesítő képességei is sokkal erősebb. Valójában nekünk kell majd oltani magunkat, hogy nekik már ne kelljen"
----------------------
Valaki hiába oltatja be magát azért,hogy "megvédje" a veszélyeztetetteket ,ha attól még fertőzhet.Tehát inkább azoknak kellene ez a szérum akikre nagyobb veszélyt jelent a vírus.
Én nyugger vagyok, nem tudom mekkora érdekérvényesítő képességgel. Ha az eddigi életemet nézem nem kimagasló. 😂
Viszont már rég regisztráltam a vakcinára, nem félek, nem rettegek.
Más okból voltam már lélegeztető gépen, bármi érdekel, amivel azt el tudom kerlülni!
Kerüljétek ti is, életmentő, de nem embernek való.
29.
Jó egészséget, boldog karácsonyt❤🌲💫💫🌟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!