Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem volt felelőtlen a Fidesztő...

Nem volt felelőtlen a Fidesztől milliárdokért lekötni, vásárolni a vakcinákat ami a kutyának nem fog kelleni úgy, hogy ez kezdettől nyilvánvaló?

Figyelt kérdés
Ki téríti meg a kárt a magyaroknak amit a Fidesz megint okozott a pazarlással? Nincs helye az adómilliárdoknak??
2020. dec. 4. 16:18
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

"Hát senki nem, de a lakosság kevese...."

íme egy tipikus oltás-szkeptikus.

2020. dec. 23. 21:44
 22/30 anonim ***** válasza:

Nem vagyok oltas szekptikus be fogom magam oltani. Amint lehet

De nézz koruk az orszagban, nem az oltás-mellettiek vannak többségben.

2020. dec. 23. 22:06
 23/30 anonim ***** válasza:

Ezert mondom, a tobbseget -oltas elleniseket- kenyszeriteni fogjak az oltasos utlevéllel.

"Nemm mehetsz ide oda amoda oltas-igazolas nelkul.".

Thats all.

2020. dec. 23. 22:08
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem a nyugdíjasok nem oltatják magukat, őket ugyanis nem lehet rá kényszeríteni. Ráadásul az ők érdekérvényesítő képességei is sokkal erősebb. Valójában nekünk kell majd oltani magunkat, hogy nekik már ne kelljen.

A korlátozások is inkább a fiatalokat érintette pl. nem lehet Sziget fesztivált tartani, de Idős napi rendezvények sehol sem maradhattak el.

2020. dec. 24. 10:11
 25/30 anonim ***** válasza:

24

De attól,hogy valaki be van oltva még hordozhatja a vírust és megfertőzhet mást.

2020. dec. 24. 10:25
 26/30 Koplárovics Béci ***** válasza:

"De attól,hogy valaki be van oltva még hordozhatja a vírust és megfertőzhet mást."

Viszont ha az adott helyre csak olyan mehet, aki oltva van, akkor nem fog megbetegedni senki az adott helyen (mj: persze mivel a vakcinák hatékonysága biztosan nem lesz 100%, ezért nyilván lehet, csak épp sokkal nehezebben). Ha előírják, hogy tömegrendezvénynél kötelező az oltás, akkor elég durván csökkenthető a megberegedések száma (ahhoz képes, mint ha semmi sem lenne előírva). Illetve úgy legalább megtarthatóak lennének a nagyobb rendezvények.

2020. dec. 24. 11:04
 27/30 anonim ***** válasza:

26

Oké.

De a válaszoló ezt írta:

"Nem a nyugdíjasok nem oltatják magukat, őket ugyanis nem lehet rá kényszeríteni. Ráadásul az ők érdekérvényesítő képességei is sokkal erősebb. Valójában nekünk kell majd oltani magunkat, hogy nekik már ne kelljen"

----------------------

Valaki hiába oltatja be magát azért,hogy "megvédje" a veszélyeztetetteket ,ha attól még fertőzhet.Tehát inkább azoknak kellene ez a szérum akikre nagyobb veszélyt jelent a vírus.

2020. dec. 24. 11:16
 28/30 anonim ***** válasza:
Igen igaz. Egyetértek.
2020. dec. 24. 11:16
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nyugger vagyok, nem tudom mekkora érdekérvényesítő képességgel. Ha az eddigi életemet nézem nem kimagasló. 😂

Viszont már rég regisztráltam a vakcinára, nem félek, nem rettegek.

Más okból voltam már lélegeztető gépen, bármi érdekel, amivel azt el tudom kerlülni!

Kerüljétek ti is, életmentő, de nem embernek való.

2020. dec. 24. 12:20
 30/30 anonim ***** válasza:

29.

Jó egészséget, boldog karácsonyt❤🌲💫💫🌟

2020. dec. 24. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!