Ha Szájer lecsúszott volna az ereszcsatornán, hogyan
folytatódott volna a történet?
Figyelt kérdés
Nem mert leugrani, ha jól értem. Félt hogy a meztelen lábát felsérti valami. Mi lett volna, ha kondiban van és valahogy mégis lejut. Hogyan folytatódott volna a történet?
Meztelenül futkározik az utcán és? Kapualjba nem tudott volna bemenni, mert azok zárva vannak. Beugrik egy butikba és mit mond?
2020. dec. 4. 15:17
1/9 anonim válasza:
Leugrik,keres faleveleket takargatni magát,és a szűk sikatorokban hazalopózik.
2020. dec. 4. 15:30
2/9 anonim válasza:
hazasunnyog
, közben lepippant pár hajléktalant, mert hiszen a kéjjel kellett volna valamit kezdeni. Akkor csak annyit hallottunk volna a hírekben az M1-en, hogy: "Lecsapott a Brüsszeli szopófantom - avagy a nyugat tovább romlik és hanyatlik".
2020. dec. 4. 15:35
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy leereszkedett és az utcán kapták el, de itt már sokféle infó kering...
2020. dec. 4. 15:36
4/9 anonim válasza:
Betömi az összes tabit ami nála van, átkapcsol beast módba és keresztülgázol a zsarukon, aztán visszatér a bázisra, megborotválkozik és egy hamis útlevéllel meglép.
2020. dec. 4. 15:36
5/9 anonim válasza:
Megpróbál hazajutni, ha nála a kulcsa, vagy valamelyik közel lakó haverjához. Persze elég feltűnő lett volna az utcán meztelenül, meg fázott is volna, de gondolom ösztönösen menekült, nehigy lebukjon.
Egyébként én is úgy tudtam lejutott, csak utána kapták el a yardok.
2020. dec. 4. 15:40
6/9 anonim válasza:
Lemászott, aztán egy szál f...ban egy hátizsákkal az utcán rohant ami nyilván kicsit feltűnő. A rendőröknek is feltűnt hogy nincs ott a járókelők is jelentették hogy mit láttak és úgy fogták el hogy egy mellékutcában tömte bele a hátizsákot egy kukába. Aztán meg azt ordibálta rendőröknek miközben elvitték hogy ő befolyásos ember meg hogy ennek következményei lesznek.
2020. dec. 4. 15:47
7/9 anonim válasza:
Nem volt meztelen. Felöltözve menekült.
2020. dec. 4. 15:50
8/9 anonim válasza:
#7-es!Akkor Szájer még nem vette be a bránert??
2020. dec. 4. 16:16
9/9 anonim válasza:
8
Nyilván nem(a valóságban ehhez képest az egyik rendőrnek a szájával húzta le a sliccét mert azt hitte beöltözött férfi prostik)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!