Támogatnád hogy a kormány 2 évig eltörölje az összes adót a személyembereknek az AFÁ-t is?
Oké de akkor ne szidd az utak állapotát, azt hogy le szakad az emberek alatt a híd, hogy megszűnik a máv, hogy megszűnik az egészségügy, rendőrség, katasztrófavédelem, katonaság....
Soroljam még az adóból fenntartott intészményeket?
Elméletben nem volna hülyeség a magánember részéről, ha semmiért sem kéne adót fizetnie... viszont #1-el értek egyet: nem az adóztatással van a probléma, hanem azzal, hogy idiótán van kezelve, és nem olyan célra fordítják, amire valóban te befizeted.
Én inkább azt támogatnám, hogy legyen egy olyan felület, ahol mindenki leellenőrizheti hetente, havonta, negyedévente, hogy mennyi bevétele van az országnak az adókból, és hogy ezt tételesen mire költik el, és bocsájtsák kötelező szavazásra a nagyobb volumenű kiadásokat, döntéseket, amik nem a magyar emberek érdekeit képviselik (lásd plakátkampány).
Mert szerintem, ha a fizetésem x%-át odaadom a kormánynak, akkor az a jog is megilletne, hogy tudjam, mire költik el, és dönthessek arról, hogy én Sorosozó plakátokba akarom-e fektetni a pénzemet, vagy nem...
Mert most olyan jó mi
Ennyi adóból olyannak kénénk lenni mint Dubaj nem egy csóró izé Bulgáriába is jobb az élet
#6 Trumpnál 4-év, egy blm nevű médiahekk, Trump közösségi fiókjának bannolása, amit szerintem önmagában választási csalásnak kéne nevezni, és az hogy a média túlnyomótöbsége demokrata legyen.....
Hmmmm....
Kicsitsem egyoldalú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!