Fideszesek, nem nehéz szélkakasnak lenni? Pl.most, a Szájeresz ügy kapcsán?
Pénteken még nagyban b.ziztok jó fideszeshez méltóan. Kedden kipattan a botrány, hogy a nemzethy keresztény Szájer homokos orgián vett részt. Erre fordítotok a köpönyegen, és bizonygatjátok, hogy ti nem is vagytok a melegek ellen, meg ez az egész Szájer "magánügye". Erre szerdán Viktorék elítélik Szájer orgiázását és kizárják a pártból. Mire ti helyeseltek, mert hirtelen mégis sértő meg elfogadhatatlan számotokra a homo-orgia.
Nem nehéz ennyire gerinc nélkül élni?
Orwell 1984 című művében az ún. duplagondol műveletét kellett alkalmaznia minden állampolgárnak
"azt a képességet jelenti, hogy valaki egyidejűleg két, egymásnak ellentmondó nézet birtokában van, s mindkettőt elfogadja. […] Megfontolt hazugságokat mondani s közben őszintén hinni bennük, elfelejteni bármilyen tényt, ha időszerűtlenné vált, s aztán, ha ismét szükség van rá, előkotorni a feledésből éppen csak a szükséges időre, tagadni az objektív valóság létezését, s ugyanakkor számításba venni a tagadott valóságot – mindez elengedhetetlenül szükséges. Még a duplagondol szó használatakor is szükség van a duplagondol alkalmazására. A szó használatával ugyanis elismeri az ember, hogy meghamisítja a valóságot; a duplagondol azonnali alkalmazásával kitörli ennek tudatát; s így tovább a végtelenségig: a hazugsággal mindig az igazság elé ugrik.”
nekem azt tűnt fel már többedszerre,hogy írják ezt a magánügye dolgot.
azt meg még sehol hallottam,hogy szóvá tették volna,hogy ez a csótány házas ember is.
mert akkor e szerint a logika szerint az teljesen korrekt,ha valaki közszereplőként nyíltan házasságtörő.
Őszintén leszarom, hogy akár Szájer, akár Gyurcsány, akár Fekete-Győr vagy Vona milyen bulikba járnak, kivel szexelnek vagy mennyit szívnak. Engem a politikai teljesítményük érdekel, mert mint állampolgárra, rám az van hatással, nem a hétvégi elhajlások és igyekszem ezeket az embereket előbbi alapján megítélni.
Szájer szerintem egy tehetséges jogász, ami nem jelenti azt, hogy mintaférj vagy erkölcsös polgár is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!