Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A politikusok miatt te is...

A politikusok miatt te is szégyelled, hogy magyar vagy ?

Figyelt kérdés
Orbán, Szájer, meg úgy az egész Fidesz. Szétcsesztek egy egész országot.

2020. dec. 2. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A kettes egy csíra.
2020. dec. 3. 01:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Előző félévben mindenki megkapta a diplomát nyelvvizsga nélkül, még azok is akik akkor államvizsgáztak, pedig online nyelvvizsgát lelehett volna tenni. Na ez szemétség. Nincs még nyelvvizsgám, mert egy percem se volt rá a munka és az egyetem mellett. Szóval. VIKTOR! HEJJ!. Most fogok államvizsgázni, ha megint odaadod a nyelvvizsgát akkor szereztél egy családot, aki rád fog szavazni, de eddig nem ette soha. Na meg szerintem sok-sok embert megint \o/. Jusson el hozzád öreg harcos.
2020. dec. 3. 03:15
 13/18 anonim ***** válasza:
2 idegen nyelven is beszélek, szóval max az tudja hogy magyar vagyok akit akarom hogy tudja.
2020. dec. 3. 06:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Higgyétek el, ez egy putyini meghamisított választás volt már régóta. Ezután is jön majd kisputyin és újra nyernek...
2020. dec. 3. 10:39
 15/18 anonim válasza:
Fiatalként, aki szeretne Magyarországon maradni és jövőt tervezni elég nehéz a helyzet, azt kell mondjam. Nem könnyíti meg az itthon maradást a jelenlegi kormánypárt a felfogásával, törvénykezéseivel, intézkedéseivel stb. az biztos. Kacsintgatok "a külföld" felé most már én is. Szép napot!
2020. dec. 19. 02:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Aki jó pozicióba van itthon az nem megy el. Üzemvezetők, üzletvezetők, osztályvezető főorvosok, magán fogorvosok. Azok mind keresnek annyit, hogy vígan élnek. No de egy óvodapedagógus? egy középiskolai tanár? egy rezidens? egy szakorvos? egy háziorvos? egy ápoló? egy tűzoltó? egy gyári munkás?
2020. dec. 19. 02:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Garantált nettó bérminimum: 140 ezer forint Magyarországon. Most láttam Kecskeméten 3. emelti 2 szobás PANEL LAKÁS 120 ezer forint + rezsi. Oké. Hogy?
2020. dec. 19. 02:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Mondja el nekem Viktor, hogy aki ennyit keres. (Mert a többség bizony ennyit...) Hogy béreljen ki egy albérletet, fizessen rezsit, mellette legyen gyerekük, tudjon mellette enni, szórakozni, kikapcsolódni ÉLNI?!?!?!?
2020. dec. 19. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!