A fideszeseknek miért szimpatikus a fidesz?
Most nem a könnyen megvásárolható emberekre gondolok, hanem azokra akik tényleg hithű fideszesek.
Nekik mi olyan szimpatikus bennük?
Az semmi, de az már valami, hogy valakinek hogy lehet szimpatikus egy DK, MSZP, Momentum, Párbeszéd, Jobbik???
Na arra kéne valami ésszerű magyarázat 🤔🤔🤔
#13 3 gyerekünk van és a baráti körünkben általában 3 gyerek van, jó pár családban meg 4 és van 5 gyerekes család is.
Mindannyian mérnökök vagyunk és elég jó fizetéssel. Egytől egyig mind többet fizet be adóban és járulékban mint amennyit te adózol, és pár év múlva, amikor meg már felnőttek a gyerekeink, akkor meg többszörösét is talán, mint a te adód. Onnantól pedig a gyerekeink is fognak adót fizetni.
Szóval a baromságot abba lehet hagyni.
14-es, tudtam, hogy jön majd egy kivétel.
De szerintem te is tisztában vagy vele, hogy az átlag 3 gyerekes szülő nem mérnök. Én egy újépítésű családi házas parkban lakom, tele csokos szülőkkel - nyilván ezért újépítésű, itt mindenki támogatásból építi a házát -, és azért nem mondanám, hogy csupa jól kereső mérnökcsalád lakik itt.
A többség örökölt vagy kapott tőkét a szülőktől és amellé vette fel a 3 gyerekes csokot, megjegyzem, az anyukák nem is nagyon mennek vissza dolgozni 3 gyerek után errefelé.
És honnan tudod, hogy te többet fizetsz be, mint én? Imádom ezt az ismeretlen személyeskedést.
#15 Te kezdted. Azt állítottad hogy a 3 gyerekes fideszesek nem tesznek túl sokat a kasszába. pedig biztos vagyok benne hogy fogalmad sincsen arról mennyit keresnek, mennyit adóztak mielőtt gyerekük lett és mennyit fognak, amikor már felnőnek a gyerekeik.
"Imádom ezt az ismeretlen személyeskedést."
az biztos, hogy nem a keresztény értékek miatt.
Szerintem sokat isznak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!