Akik most a Szájer ügy miatt fejvesztve rohannak az ellenzékre szavazni, elfelejtik hogy ők már egyszer tönkretették az országot és beengedik a migránsokat?
2002-2010
2010-2020.
Jobban élek, kevesebbet adózom, engem ez érdekel.
Bár elvileg sokkal többet visznek ki az államból lopnak, nekem mégis több jut mint az ellenzék idején amikor elméletileg filléreket vettek csak ki. Érdekes
"2002-2010
2010-2020.
Jobban élek, kevesebbet adózom, engem ez érdekel.
Bár elvileg sokkal többet visznek ki az államból lopnak, nekem mégis több jut mint az ellenzék idején amikor elméletileg filléreket vettek csak ki. Érdekes"
Azt soha nem mondta senki te barom, hogy senki se él jobban. Viszont attól még rengeteget lopnak, hazudnak és sokan meg rosszabbul élnek. Nyilván most nincs olyan rossz helyzet (koronát leszámítva) hogy ne lehessen jobban élni, attól még a banda korrupt és hazug.
Nekem munkából kell megélnem, 2010 előtt rettegtem mikor kerülök utcára, +20% feletti infláció, már a válság előtt haldoklott az ország, megyó 100 napja alatt már felélték az állami tartalékokat, aztán privatizáltak mindent.
A szerencsejáték is majdnem eladásra került az egészségügyel együtt.
De kevesebbet lopnának tényleg rájuk kellene szavazni
"Inkább, mint a valaha volt legkorruptabb kormány."
Nem, az az MSZP/SZDSZ volt, ráadásul még hülyék is voltak és nemzetellenesek.
"Mellesleg miért baj neked ha valaki hazudik?"
Nem baj, az összes politikus hazudik, a politika a hazugság "tudománya".
"A Fideszed a hazugságra épül."
Akárcsak az összes többi párt a palettán, talán csak a Mi hazánk nem.
A fidesz is hazudik folyamatosan, terel, hamisítja az adatokat, csak nem vallja be. Aki nem fog rájuk szavazni, annak nem Szájer lesz az oka. Szájer és társai csak a képmutatás szimbólumai, de azt eddig is tudtuk, hogy képmutatók.
Már az is csőd sok embernek 2010 óta, hogy a korábbi hiteleik miatt bajba kerültek és csak a jómódúakat mentették ki a végtörlesztéssel, az igazán nehéz helyzetűeknek csak egy részét bemutató jelleggel, hogy az ingatlanárak irreálisan majdnem nyugati szintre álltak be köszönhetően annak, hogy beleavatkoztak az ingatlanpiacba, amíg a keresetük nem nőtt ahhoz mérhető ütemben és az EÜ problémái is most látszanak igazán. A legtöbb embert ezek a problémák érintik közvetlenül és ők nem fognak azokra szavazni, akiknek a feladata lett volna ezeket megoldani az elmúlt években és most is csak terelnek, próbálnak manipulálni.
Nekem is több lett a vagyonom 2010 óta, de ezt nem a fidesznek köszönhetem, hanem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!