Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mióta szavazol Orbánra?

Mióta szavazol Orbánra?

Figyelt kérdés

2020. dec. 1. 09:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

20 éve van szavazati jogom, azóta. Kizárásos alapon szavazok, egyszerűen nincs választék. Volt egy időszak, amikor reménykedtem, hogy a Jobbikból lesz valami, ami vállalható, de aztán először szembe köpték, aztán még lábon is lőtték magukat.

Az MSZP / Gyurcsány vonal tuti, hogy teljesen kizárt!

Ki van még?

Nem mondom, hogy nem várom, hogy legyen valaki a palettán, aki érdemel egy lehetőséget. De ha azt nézzük, hogy attól tartok, 2022-ben Dobrev és a sleppje lehet esélyes, egyszerűen nincs más választás, mint a Fidesz. Ezzel az alternatívával szemben még azt a luxust sem engedhetem majd meg magamnak, hogy egy kis pártnak segítsek átvergődni a parlamenti küszöbön.

És nem azért, mert ahogy most mennek a dolgok, azzal olyan m*rhára elégedett vagyok. Van, amivel kapcsolatban elégedett vagyok, de sok dologgal persze nem, elsősorban belpolitikai téren. De eddig sem volt senki, aki jobban csinálta volna, és most sem látom senkiben a lehetőséget, sajnos.

2020. dec. 1. 12:07
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

Azért szavazok Orbánra, mert nincs más alternatíva.

Jakab Péter: csak kiabálni tud, de nem tud olyan ötletekkel elődrukkolni, amiben a FIDESZ nem tud alternatívát alkotni.

Karácsony Gergely: Bp.-en azért választották meg, mert a többi jelölt még viccnek is rossz volt. Egyébként értelmes fickónak tűnik, jó szavai vannak, de most még nem merném rábízni az országot.

Szabó Tímea: hagyjuk.

Tóth Bertalan: Sosem volt még ennyire gyenge és semmitmondó az MSZP, mint most. Ha nem megy bele a közös listába, ki is esnek a parlamentből.

Az LMP-nél még azt se tudom, ki az elnök, de hát ők is csak úgy vannak.

2020. dec. 1. 12:11
 13/19 Andizsuzsi ***** válasza:
71%

"Azért szavazok Orbánra, mert nincs más alternatíva."

Ezen a mondaton mindig elgondolkodok. Több ismerősöm is ezzel érvel. Aztán 4 évig szidnak mindent, ami csak van. Akkor a Fidesz miért alternatíva? Ha nem vagyok elégedett, de nincs alternatíva, nem szavazok. Vagy érvénytelenül.

2020. dec. 1. 12:37
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

2018-ban először, és egészen addig amíg a mostani ellenzék marad.

Csalódtam az LMP-ben a Jobbikban a Momentumban, a DK-t meg az MSzP-t utàlom, hiteltelenek egytől egyig. A Fidesz se jobb, de az ellenzék akkora Nulla, hogy engem a Fideszhez taszítanak

2020. dec. 1. 12:42
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
"Ha nem vagyok elégedett, de nincs alternatíva, nem szavazok. Vagy érvénytelenül" - nem értek egyet; mivel valakinek csak "vezetnie" kell az országot. Ilyen esetben a legkisebb rosszat kell választani, szerintem ez jelen körülmények között a Fidesz. De nyitott vagyok rá, ha feltűnik valaki új.
2020. dec. 1. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

"Ezen a mondaton mindig elgondolkodok. Több ismerősöm is ezzel érvel. Aztán 4 évig szidnak mindent, ami csak van."

Ki mondta, hogy szidok mindent, ami csak van? Nem mindenki gondolkozik úgy, mint a te ismerőseid...

"Akkor a Fidesz miért alternatíva?"

Van, akinek az, van, akinek nem.

"Ha nem vagyok elégedett, de nincs alternatíva, nem szavazok. Vagy érvénytelenül."

Egészségedre!

2020. dec. 1. 13:43
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Én eddig mindig a Fideszre szavaztam, kivéve 98 előtt mert akkoriban az MDF-re de soha többé nem fogok Orbánra. Jobb oldalon pedig sajnos már nincs más. A momentuma fogok. Vagy ha tetszik akkor az összefogásra.
2021. jan. 9. 00:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jahh, és a Mihazánk nem alternatíva számomra. Elegem lett a gyűlöletből. Az életet élni kell és lehetőleg boldogan, elégedetten mert rövid.)
2021. jan. 9. 00:42
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Sosem szavaznék rájuk!!
2021. jan. 9. 16:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!