Mennyi lehet igaz abból, hogy december 7-én zárnak az általános iskolák?
Már több embertől hallottam, az egyikük igazgató. Tudom, sok ilyen "pletyka" terjedt a gimnáziumokkal kapcsolatban is, de most bejött az a tényező, hogy a vártnál sokkal több a pozitív eredmény született az iskolai dolgozók tömeges tesztelésén.
Disclamier: nem akarok rémhírt terjeszteni, egy feltételezett értesülés valóságtartalmára várok cáfolatot vagy megerősítést.
Hamarabb el tudom képzelni a dec 11-et. Vityka felülvizsgálja az intézkedéseket, és kinyilatkoztatja, hogy lazítunk, de egyben a közösségi terjedés csökkentése, és a karácsonyi szezon védené érdekében 1 héttel előbb zárnak az iskolák.
QuickWin, megoldás, mert a szülők így hamarabb szabadulnak a munkából, beindul a belső fogyasztás, és karácsonyig családon belül lepörög a COVID.
Na m egint egy "állítólag", meg "az pletykálják", ill. "tuti információ" (=légbőlkapott pletyka)
:-D
#8 XD
(Most komolyan, mióta tekinti a kormány tárgyalófélnek a PDSZ-t??)
"a vártnál sokkal több a pozitív eredmény született az iskolai dolgozók tömeges tesztelésén"
Ezt miből gondolod?
Nálunk a múlt héten még egész sokan teszteltették magukat a tanárok közül, de ezen a héten már alig valaki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!