Lengster kérdése:
Orbán Viktor miért utálja az Újpest FC-t meg minden magyar?
Figyelt kérdés
Amit a viasaton egyszer nyilatkozott az csak kamu mert egyenlőre semmi jelét nem mutatta az újpesti szeretetnek meg egyébként is folyton ki akarnak velünk szúrni
Újpest szurkolo
2020. nov. 30. 02:17
A kérdező szavazást indított:
Szerintem is utálja
Szerintem nem utálja
22 szavazat
1/11 anonim válasza:
Minden magyar? Akkor már rég nem is léteznének, mert utánpotlás se lenne.
2/11 anonim válasza:
Nem Újpest-szurkoló, hanem szélkakas. Mindig annak vallja magát, ami kifizetődő. [link]
3/11 anonim válasza:
Azért csak ciki, hogy nálunk indulnak minden évben, mert rettegnek, hogy az izraeli bajnokságban utolsók lennének. MTK dettó ugyanez.
Most ha én csinálnék egy klubot, és Azerbajdzsánban játszatnám, csak mert sajnálnám a pénzt rendes keretre, akkor mi lenne? Nem lenne kínos?
4/11 anonim válasza:
A Dózsa a belügyminisztérium focicsapata volt. Smasszer komcsiké. Ezért utálják az emberek tradícionálisan az UTÉ-t. A fradit szeretik, mert az jobboldali munkésemberek pártja
5/11 anonim válasza:
Kár, hogy a politika is átszövi a futballt.
6/11 anonim válasza:
Nem utálja Orbán a komcsikat, maga is az volt. A kommunista ávósok csapatát szereti és támogatja. A romák körében kedvelt a lila szín. Véleményem szerint a lila szín férfiemberhez nem méltó.
7/11 anonim válasza:
Újpest még mindig nagy prolinegyednek számít a város szélén.
8/11 anonim válasza:
Vannak még egyáltalán Dózsa szurkolók, akik lilába öltöznek a lápos vidéken és úgy mennek ki a Barbi házba szurkolni?
A kérdésre visszatérve: Orbán nem utálja a cigányokat, éppen ellenkezőleg: támogatja őket! Barbi házat is Orbán építette, újíttatta fel nekik.
9/11 anonim válasza:
Orbán Viktorral ellentétben a magyarok viszont valóban utálják Újpestet. ennek megvan az oka miért nem szeretik az ÁVÓ-s bolsevikokat. ebbe most nem mennék bele. Én is utálom az újpestet, de nem azért mert sok arra a cigány..
10/11 anonim válasza:
Kevesebb undorító csapat volt az Újpestnél, mióta én a focit követem. Megkell vallanom, az olyan "sztárok", mint Kabát, vagy Erős... Hát mit mondjon az ember? Vonzotta az utóbbi 20évben a nyomorultakat az a csapat. Lehet ez az oka, de én nem tudom. Én ezért utálom őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!