Demeter Szilárd mikor mond le a vállalhatatlan gázkamrázós hasonlata miatt? Orbán még ezt is eltűri?
Indul a lavina.
Demeter Szilárd visszavonta a Sorosról írt publikációját, majd törölte Facebook-oldalát
9!
Sztálin is ugyanolyan volt, mint Hitler, mégis egymás ellen harcoltak.
Én elolvastam, szerintem nem vállalhatatlan. Szokásos idióta fideszes agymenés, de ilyen szintű kommunikációt naponta tolnak a kormányzati csatornákon. Szerintem Orbán még be is védi a csávót.
Mondom ezt úgy, hogy abszolút nem vagyon antiszemita, voltam már jó néhányszor Izraelben az egyik kedvenc országom, és az izraeli embereket is szeretem.
És mi ezzel a probléma?
Az, hogy nem szofisztikáltan közölte a mondandóját, egy dolog, de tény, hogy igaza van.
Én nem viszakoztam volna a helyében, hanem kiálltam volna az állításom mellett.
Persze, hogy hőbörög a baloldal, mikor valaki az arcukba nyomja a nyilvánvalót, leleplezve a valódi szándékukat.
"hőbörög a baloldal, mikor valaki az arcukba nyomja a nyilvánvalót, leleplezve a valódi szándékukat."
EEZ nagyon tetszik! :)
Azért vonta vissza az "írását", mert-a politikai 2/3-ad,illetve a törvénykezési-és irányítási fölényben lévő kormánypárt támogatójaként,társadalmi nyomásra, kénytelen volt.
Érhető! A baloldal irányítja a kormánypártot is...
"Érhető! A baloldal irányítja a kormánypártot is..."
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!