Hogyan beszélhetnek egyesek újbóli határezvizióról Románia kapcsán amikor az összes határ menti megye Szatmár, Bihar ,Arad, Temes és a megyeszékhelyek is főlényesen román többségűek? Ugyan honnan kapna Magyarország ilyen " akcióhoz" támogatást?
Nem jövendöltem, álmodtam, láttam meg semmit sem, következtettem, felvázoltam egy disztópikus lehetőséget. Tény, hogy a román állam, vezetés, nép semmilyen gesztust nem tett a két nép sérelmeinek a rendezésére, sőt, mélyítette azokat, míg a magyar vezetés türelmes, folyamatosan békülékeny volt. A románok úgy állnak hozzá a magyarokhoz, mint 300-200-100, vagy 75, vagy 30, vagy egy éve. Az is tény, hogyha megrendülne a Pax Americana, a NATO, akkor nagy sz@rban lennénk a románokkal, meg egyébként is. Szóval akkor inkább mi pusztuljunk ebben az esetben?
Az meg nevetséges, hogy pont ti neveztek, állítotok be szektásnak, amikor ti jöttök a 300-400-600 évvel ez előtt élt feltételezett, álombeli román ősömmel. Hol láttátok ezt, a karácsonyi hógömbön a SPAR-ban, miután megráztátok, az én román ősöm állt össze a "pihékből", és bőszen kezdte szavalni a Mioritát? Egy zuzmóban intenzívebb a moszatok és a gombák közti adatcsere, mint a ti fejetekben az idegsejtjeitek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!