Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig lesz hatásos a vakcina?

Meddig lesz hatásos a vakcina?

Figyelt kérdés

Azt tudhattuk eddig, hogy többször is elkaphatod a vírust,mert ez mutáló képességű.

Nos a vakcina egy olyan készítmény ami egy a vírusnak lebutított változata. Ezért azt gondolom, hogy ha a vírus megint mutálódna, akkor arra ez a vakcina már nem lesz jó. Vagy talán még is? Én nem tudom, ezért is vagyok itt. Na, de a kormány azt mondja , hogy ha beoltjuk magunkat, akkor azt lecserélhetjük a maszk viselésével. Feltételezésem szerint, ebből a dologból kiindulva, annak se kellene maszkot viselnie aki már bizonyítottan elkapta és beoltatnia se kellene magát.

2020. nov. 29. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Mi honnan tudjuk? Mi is csak találgatni tudunk, majd kiderül ha elkészül.
2020. nov. 29. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem tudom, ezért is vagyok itt."

Eltévesztetted a házszámot. :)

2020. nov. 29. 09:35
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Amíg a média tulajdonosai azt mondják.
2020. nov. 29. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Az influenza is mutálódik. Minden évben más vakcina van. Ismert, bevizsgált mechanizmus alapján gyártják. A koronával az a baj, még minden új. Valószínű, itt is többször kell és mindig az adott mutációhoz alakítva beadni.
2020. nov. 29. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Azt sem tudjuk, egyáltalán hatásos lesz-e.
2020. nov. 29. 10:48
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

Az alapján, hogy az eredeti vírus max. 3 hónap védettséget ad, az oltánál is kb. erre számítok. Igaz, 6 hónapot mondanak, de szerintem csak azért, mert nem tudják a 3 havonta esedékes oltást logisztikailag megoldani. Még az egyszeri is nehezen fog menni.

Ami meg azt illeti, hogy az oltás után búcsút mondhatunk a maszknak, ezt csak azért mondja, hogy reménykedjenek az emberek, a virológusok nem ezt mondják.

Különben is, az influenza elleni oltás megszervezése is olyan "jól" sikerült, hogy ezután a corona ellni oltás esetében még rosszabbra számítok.

2020. nov. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!