Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a 2022-es országgyűlés...

Mi lesz a 2022-es országgyűlési választáson? Az ellenzék fog örülni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 28. 21:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Én anno mikor még Vona vezette a pártot és nem ment el az esze, rájuk szavaztam. Most kizárt, hogy behúzzam a X-et egy olyan listára, ahol full libsikkel van körülvéve ez az új értékvesztett libsi jobbik. Munka nélküli alapjövedelem, melegfelvonulás támogatása és ehhez hasonlók... Ne már. Aki arra számít, hogy sok régi jobbikos erre a listára szavaz, az rossz mozit néz. Kérdés nélkül behúznak a fideszre.... Hacsak nem indul el a mi hazánk vagy a kétfarkú. Én is utóbbira szavazom, ha indulnak.
2020. nov. 28. 23:10
 22/31 A kérdező kommentje:
Úgyhogy 18.nagyon megfogsz lepődni 2022-ben. Mert a jobbikosok nem fognak a Gyurcsány, Momentum listára szavazni. Kb 90%-uk nem, a maradék 10-zel meg nem sokat értek
2020. nov. 28. 23:12
 23/31 anonim ***** válasza:
62%

Talán követni kellene a közvélemény kutatások... a jobbik szavazók többsége is közös listát akar.

Az önkormányzati választások is látható volt, hogy a jobbikosok simán leszavaztak a DK-s polgármester jelöltekre. :)

2020. nov. 28. 23:14
 24/31 A kérdező kommentje:
Hát a mostani időköziken mind s Fidesz nyert. Talán neked kéne követni 😅 hiába az ellenzék budapesti támogatottsága ha vidéken noncs bázisuk. Ráadásul 2018-ban a Fidesz kb 56 körzetben több szavazatot kapott, mint az összes ellenzék együttvéve. Ébresztő.
2020. nov. 28. 23:17
 25/31 A kérdező kommentje:
Én a tényeknek hiszek, nem a közvélemény kutatásoknak. Kb semmit nem érnek a közvélemény kutatások. Úgy 2018-ban azt jósolták, hogy nem lesz meg a Fidesz 2/3, hát azse jött be.
2020. nov. 28. 23:20
 26/31 anonim ***** válasza:
Kit érdekel 2018? 2022 jön.. ;)
2020. nov. 28. 23:21
 27/31 anonim ***** válasza:

A jelenlegi felállás esetén a DK és a Jobbik szavazók egy része nem fog ilyen koalicíóra szavazni..A DK-s politikusok beszólásai meg folyamatosan az ingadozókat taszítják el..A Fidesztől nem fognak tudni emberelet átcsábítani mert lenézik őket..

A Covidnak nálunk nagyobb hatása nem lesz..2021-áprilisában az egésznek vége lesz s egy 2-4% közötti gazdasági növekedéssel számol a Morgan Stanley is..A Fidesz sosem vezetett be megszorításokat..Most sem fog mert az adórendszere amit kialakitott fogyasztásközpontú..Ami reális 2022 áprilisában az egy 102 -115 tagú Fidesz többségü kormány s egy nagyon erős Momentum és DK..S mivel a DK miatt vesztenek a közös listán a Momentum lesz 2026-ban a Fidesz kihivoja..Majd 106 egyéni lista van amúgy..Ebből a Fidesz még a legrosszabb helyzetében 2006-ban is elhozta a 80%-át..Egyéni körzetekbe 30 éve nem tudják legyőzni..2006-ban is listán vesztet..De mivel listáról elég lesz 20-25 szavazat azt összeszedi..Közgazdász vagyok,amit leírtam aazt nem egy gazdasági lapba lehet részenként olvasni,s a közvéleménykutatok se szoktak tévedni..A legnagyobb Covid válság idején is a Fidesz és az egyesült ellenzek kb fej fej mellett van..+-1 % eltérések..S.most vagyunk lassan túl a válság nehézén..Innentől fog nyilní az olló a Fidesz részére..Mivel a válság miatt megteheti durva lakossági osztogatások lesznek..Az ellenzék akkor nyert volna ha megpróbalt volna Fidesztől szavazókat elvinni nem leagyhalottazni mindegyiket a vasutastól a 3 diplomás mérnökig.Olyan 2026-2030 környéken lesz reális bármilyen kormányváltás.

2020. nov. 29. 04:02
 28/31 anonim ***** válasza:
2017-ben sem tévedtem amikor 2/3-ot tippeltem és a DK megerősödését+a jobbik leszalámizását.
2020. nov. 29. 04:04
 29/31 anonim ***** válasza:
Ennyi reményt azért meg kell hagyni az ellenzéknek, ha már összejött a csapat: a náci, a szemkilövető és a migránssimogató.
2020. nov. 29. 09:12
 30/31 anonim ***** válasza:

"A Covidnak nálunk nagyobb hatása nem lesz.."

Áhh, mit nekünk, hogy lehet még 4 hónapig áll a fele gazdaság.

2020. nov. 29. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!