A baloldal miért nem érti meg, hogy a romák -pár kivételtől eltekintve- nem akarnak integrálódni?
Nagyon is jól érzik magukat a saját törvényeik között. A dolgokról a vajda meg a góré dönt az állami törvények helyett, nem kell dolgozni, csak lopni, másokat átverni, "legális" a vérfertőzés és a pedofília, aki nem tetszik nekik azt leverik.
300 éve a kalózok se akartak integrálódni a korabeli brit vagy spanyol társadalomba, vagy 2000 éve a barbár germánok se akartak integrálódni a Római Birodalomba, miért akarnának a cigányok a modern nyugatiba, amikor a hagyományos társadalmuk ennyire ellentétes értékeket vall a mienktől?
A Kádár-rendszer alatt a seggük alá tolt az állam modern házakat, meg munkahelyeket. A házakat lelakták, a munkahelyre addig jártak be, amíg kötelező volt.
Ha annyira a "csúnya rasszista fehér európaiak" miatt élnének úgy ahogy, akkor ha hamarabb nem is, az 1960-as, 70-es évekbeli Magyarországon vagy Csehszlovákiában meg volt minden lehetőségük az integrálódásra.
Éa akarták? Nem! Akkor miről beszélünk?
Azt nem értem, hogyha egy romák nem akarnak elmenni 150 nettóért dolgozni, akkor miért azzal vezetik le a "feszkót", hogy kötekednek a magyarokkal csoportosan?
Meg a híres megmondó liberálisok tudnak mutatni egyetlen olyan települést, ami a magyarok miatt élhetetlen?
Az meg elég hazug szöveg, hogy azért erőszakosak mert nyomorban élnek meg az oktatás, meg blabla...
2006 és 2010 között nekem sem volt folyamatosan munkám, mégsem azzal ütöttem el az időmet, hogy elmentem kötekedni a magyarokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!