Dzsordzs Klúninak hogy van mersze kritizálni Dr. Orbán Viktor urat?
Figyelt kérdés
Egy tisztességes, köztiszteletben álló miniszterelnökről beszél.
Szerintem színész létére azt se tudná megmutatni a térképen hogy hol van Magyarország.
2020. nov. 27. 05:50
11/38 anonim válasza:
9# nyugodj meg 100x jobban tudja mi a helyzet. Te még a faludból is csak azért mozdulsz ki hogy az orbán istenedhez imádkozzál.
12/38 anonim válasza:
11# megértem, hogy neked csak ennyire futja...
Amúgy nem faluban lakom 🤫🤫🤫
14/38 anonim válasza:
#10: Mit tartasz provokációnak?
15/38 mindentudó99 válasza:
Szájába adták a szavakat egyértelmű. Honnan tudnák ki Magyarország miniszterelnöke? Ugyan már.
16/38 anonim válasza:
tisztességes, aha. egy tolvaj gazember.
17/38 anonim válasza:
Szerintem nem színészként nyilatkozott, hanem annak a valami külügyi tanácsnak az egyik tagjaként, amelyiket a sorosék háttere hozott létre a világ véleményének a formálására.
Az se véletlen, hogy mikor, valami filmet kellett reklámoznia.
18/38 anonim válasza:
Utolsó a saját filmjéről beszélt ami valami gyűlölős dologról szól vagy valami ilyesmi és orbán csak egy példa volt.
19/38 anonim válasza:
18
Szóval 2 legyet ütött egy csapásra.
Reklámozta a saját filmjét, és kifizettette a valami foreign council keretéből.
Jellemző. Főleg, ha valaki a bájolgásból élő többedrangú színész. Pont mint az SZFE mondta magukról, színész és aktivista.
20/38 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!