Miért van az hogy sokan azt mondják hogy birkanép vagyunk, meg vagyunk vezetve, etet a média, bevesszük a ****propagandát, többilenn?
A baloldali propaganda értékmentesen és destruktívan hazug, a jobboldali pedig értékek melletti kiállással operálva mond többségében igazat, és sokkal kevésbé hazug.
Sajnos, ez a helyzet. Akár tetszik, akár nem.
Nem hittem és nem is hiszek egyik oldal pártjainak és politikusainak sem. Mindegyik hazudik,csak más köntösbe bújtatja a hazugságot. Aki a jobboldalt igazmondónak hiszi,az a kérdező megfogalmazásában bizony birka!
A mai politikai szereplők,tartozzanak akármelyik párthoz,ha már 30 év körül járnak, a Kádár-rendszerben nőttek fel,akkor végezték (ha elvégezték) az egyetemet,és vagy KISZ-tagok vagy párttagok voltak. Sőt pl. a Köztársasági Elnökünk,még államtitkár is volt a Kádár-kormányban. Akkor még nem voltak keresztény erkölcsei. Buzgó baloldali volt,csak azóta megfordította a köpönyegét!
Akkor miről is beszélnek a jobboldal hívei?
érdekes hogy sokaknak még most se esik le amit irok.. megin megkaptam h liberalista magyargyülölö vagyok.. miért?
mind1ik média vkit szolgál, minden nagyobb pártnak (mszp,fidesz,jobbik)meg van a tvje, csatornája.. a napokban behaltam azon amikor valaki azt irta h ha objektiv hireket akarok látni akkor jobbiktv vagy miszösz... csak az a különbség hogy a jobb oldaliak még hangsulyozzák is mennyire birkák vagyunk, csak tükörbe is kéne nézni:) titeket is vezérel vmi média:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!