Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy sokan azt...

Bumbi02 kérdése:

Miért van az hogy sokan azt mondják hogy birkanép vagyunk, meg vagyunk vezetve, etet a média, bevesszük a ****propagandát, többilenn?

Figyelt kérdés
Akik ezt mondogatják általában ők vannak legjobban beetetve egy másik oldal propagandájával, és ők vannak legjobban megvezetve, birkaként, csak ők ezt nem veszik észre....
2010. aug. 11. 12:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Igen, a balosok valóban birkák. Akikkel lenyelettek egy pufajkást, majd egy D209-eset majd egy kőkemény magas beosztású Apró Antal családjába beintegrálódott volt KISZes komcsit, NOS AZ VALÓBAN BIRKA.
2010. aug. 11. 14:19
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

A baloldali propaganda értékmentesen és destruktívan hazug, a jobboldali pedig értékek melletti kiállással operálva mond többségében igazat, és sokkal kevésbé hazug.

Sajnos, ez a helyzet. Akár tetszik, akár nem.

2010. aug. 11. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
11%

Nem hittem és nem is hiszek egyik oldal pártjainak és politikusainak sem. Mindegyik hazudik,csak más köntösbe bújtatja a hazugságot. Aki a jobboldalt igazmondónak hiszi,az a kérdező megfogalmazásában bizony birka!

A mai politikai szereplők,tartozzanak akármelyik párthoz,ha már 30 év körül járnak, a Kádár-rendszerben nőttek fel,akkor végezték (ha elvégezték) az egyetemet,és vagy KISZ-tagok vagy párttagok voltak. Sőt pl. a Köztársasági Elnökünk,még államtitkár is volt a Kádár-kormányban. Akkor még nem voltak keresztény erkölcsei. Buzgó baloldali volt,csak azóta megfordította a köpönyegét!

Akkor miről is beszélnek a jobboldal hívei?

2010. aug. 11. 15:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Én lehet hogy tudok válaszolni, de össze kell szednem a gondolataimat. Addig is szeretném megkérni a kérdezőt hogy mondja el, szerinte miért nem igazak a kérdésben szereplő állítások?
2010. aug. 11. 16:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy 30 éves hol nőtt fel a Kádár-korszakban? Az iskolái nagy részét már a rendszerváltás után járta ki. Akkor milyen szellemben nevelkedett? Nem hinném, hogy kommunista. Ez inkább a 40 felettiekre igaz... ők még abban nőttek fel. Vona pl. 32 éves. Hol van neki köze a kommunistákhoz?! Matekból buktál szerintem...
2010. aug. 11. 18:19
 16/17 A kérdező kommentje:

érdekes hogy sokaknak még most se esik le amit irok.. megin megkaptam h liberalista magyargyülölö vagyok.. miért?

mind1ik média vkit szolgál, minden nagyobb pártnak (mszp,fidesz,jobbik)meg van a tvje, csatornája.. a napokban behaltam azon amikor valaki azt irta h ha objektiv hireket akarok látni akkor jobbiktv vagy miszösz... csak az a különbség hogy a jobb oldaliak még hangsulyozzák is mennyire birkák vagyunk, csak tükörbe is kéne nézni:) titeket is vezérel vmi média:)

2010. aug. 12. 00:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért azt megfigyeltem, hogy szinte mindegyik kérdésre a Politika rovatban Kuruc.infos válaszok érkeznek. Azért ne mondja senki nekem, hogy ő mélyen elítéli meg így megy gy a kuruc.into mikor ő maga is olvassa. Nekik is az a céljuk, hogy minél többen olvassák őket, úgy ahogy a TV2-nek az a célja, hogy minél többen nézzék a műsoraikat. Szóval ez is olyan mint pl egy utcában van 2 vegyesbolt és ezért egymásnak konkurenciák.
2010. aug. 12. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!