Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem lóg ki a...

Szerintetek nem lóg ki a lóláb az ellenzéki "összefogásban"?

Figyelt kérdés

Most is találtam egy DK-s szórólapot a postaládánkban.

Persze azonnal leköptem klári rusnya pofánát rajta és elégettem a papírt, de nem is ez a lényeg.

A DK-sok miétt ilyen sunyik?

Teljesen kihagyják a Momentumot, az Mszp-t és minden más ellenzéki pártot.

Én kormányoldali vagyok, jót nevetek ezen, de vajon mit éreznek a többi ellenzéki?

2020. nov. 26. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
de
2020. nov. 26. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Ők semmit, legfeljebb átmelegszik náluk a bugyi, vagy az alsógatya a gyönyörűségtől😂

Aki Fletónak csápol, az ugyanolyan ember, mint a Fletó. Mindegy, hogy politikus, vagy választópolgár. Ennyi!!

2020. nov. 26. 12:22
 3/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
87%
2021 október 23-ig vállalták az összefogás létrejöttét, ott még nem tartunk. Addig nyilván próbálják erősíteni a pozícióikat.
2020. nov. 26. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

Aki szerint nem lóg ki a lóláb, az sürgősen vizsgáltassa ki magát, leginkább a szellemi képességei terén...mert annál komoly agyi probléma van.

Bár az is tény, hogy több ellenzéki szavazót ismerek, aki pontosan tudja, hogy kilóg a lóláb, de nem zavarja...csak vesszen a Fidesz, aztán ha utána bele is döglik majd a Fletóék esetleges következő ámokfutásába, legalább boldogan teszik 😂😵🤯

2020. nov. 26. 12:29
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Milyen ló?

És neked nem? Hetente bukik le a Fidesz hazugsággal, és neked fel sem tűnik

2020. nov. 26. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

"Persze azonnal leköptem klári rusnya pofánát rajta és elégettem a papírt"

És hol marad a három miatyánk és az önostorozás a végére? Ezzel még nem engesztelted ki a királyod.

2020. nov. 26. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És a válasz is ezen az alpári színvonalon történjék?
2020. nov. 26. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Attol, hogy osszefognak, meg minden partnak vannak sajat parti erdekeik, ezen mi olyan erthetetlen?

Az ostoba stilusod alapjan nem meglepo, hogy fidesz szavazo vagy.

2020. nov. 26. 20:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Én magasról leszalharom, hogy ki lop. Annyi a kikötésem, hogy az én világnézetemmel azonos legyen, ennyi.

"Attol, hogy osszefognak"

És te beszélsz ostoba stílusról? Ezek soha nem fognak valójában összefogni. Az összes egy sunyi keci kígyó, akik egymást simán hátbaszúrnák bárhol és bármikor.

2020. nov. 27. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Tehát elég, ha azt mondják amit akarsz, és az sem zavar, ha közben ellopják az utolsó buznyákot is. Értem
2020. nov. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!