1/8 anonim válasza:
A félelem egy morzsályát sem látom rajta. Ha hívő lenne, félne is...vagy csak nem lenne ekkora gyökér.
2/8 anonim válasza:
Nem, neki a kereszténység pusztán egy politikai eszköz.
3/8 anonim válasza:
A nép előtt igen, otthon????? Ne tudjuk meg, talán meg kellene kérdezni az asszonyát...
5/8 anonim válasza:
Háppersze.. :D
Annyira istenfélő és vallásos, mint amennyire kommunista volt a rendszerváltás előtt, vagy amennyire vérliberális volt a rendszerváltás után.. :D
Nincs még egy politikus a magyar történelemben, de talán a világon se, aki annyiszor váltott volna ideológiát és személyiséget, mint ő - a legnagyobb köpönyegforgató.
Én csak nem értem, hogy a hülye kretén fidesz-hívőknek ez hogyhogy nem tűnik fel.. mennyire kell ahhoz ostobának lenni, hogy ne lásson át valaki rajta? :D
7/8 anonim válasza:
Inkább csak direktbe hazudozó aljas féreg.
8/8 anonim válasza:
Annyit olvastam pár helyen, hogy református, de messze nem úgy viselkedik. Ahogy itt írták, volt kommunista, liberális és mit tudom én, még mi. A gyerekeit meg valami szekta vezetője "keresztelte", az Iványi Gábor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!