Milyen gondolatok fogalmazódnak meg benned egy személyről, ha kiderül hogy fideszes?
Nem szoktam foglalkozni az emberek izlesevel, nemi identitasaval es politikai beallitottsagaval. Nem erdekel masnak az anyagi korulmenyei, nem pletykalodom a munkahelyi szexrol.
Tudom, egy unalmas frater vagyok :)
Szerintem a kérdező arra kíváncsi, hogy kiben milyen gondolatok fogalmazódnak meg, ha valakiről kiderül hogy fideszes. Akiben semmi reakciót nem vált ki, az minek válaszol?
Szerintem dögöljenek meg :)
1. vagy buta és azt hiszi a Föld lapos...
2. vagy érdekből Fideszes mert neki is jut a koncból
Az attól függ, hogy gondolkodó fideszes, vagy vérfideszes. (A vérfideszest arról lehet megismerni, hogy mindegy mekkora állatságot mond Orbán, neki az szentírás.)
A gondolkodó fideszessel nincs bajom, sőt még politikáról is beszélgetnék vele. A vérfideszeseket kerülöm, vagy ha muszáj velük beszélni, akkor nagy ívben kerülöm a politikát.
Semmi sem jut az eszembe.
Nem a politikai beállítottságuk alapján csoportosítom az ismerőseimet.
Előre leszögezem én magam nem vagyok Fideszes, de mondd már meg, melyik pártot lehet ennyi erővel támogatni, mindegyikre rá lehet húzni valamit:
-Fidesz: inkább nem részletezem...
-Jobbik: elárulták minden elvüket és csak populista népbutításból élnek
-MSZP: hagyjuk...
-DK: szintén inkább hagyjuk
-Momentum: ők is elárulták minden kezdeti elvüket, összevissza hazudoznak, sokszor magyarellenesek
-LMP: semmi nem maradt a régiből, csicskapárt lett
-Párbeszéd: undorító egy társaság, értelmes gondolatuk nincs a fikázáson kívül, az MSZP-vel gond nélkül összeálltak
Mondja már meg valaki, akkor melyik párt támogatói a normálisak? Nem lehet, hogy nem ez alapján kéne az embereket megítélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!