Van Magyarországon cigánybűnözés?
Jóvvvaan akko, védjétek a tesvííreket, Lakatos Armandokat, Orsós Dzsézönsztetemeket.. Talán együtt jartok bodzazni? Neked is jut a vedelmipenzekbol es zsarolasokbol? 😂
Még hogy nincs cigánybűnözés? Te valami buborekban elsz?
"Jóvvvaan akko, védjétek a tesvííreket, Lakatos Armandokat, Orsós Dzsézönsztetemeket.. Talán együtt jartok bodzazni? Neked is jut a vedelmipenzekbol es zsarolasokbol? 😂"
És pontosan ez az a stílus, ami miatt nem szabad veletek érdemi vitába fogni, mert egyszerűen nem lehet veletek értelmesen beszélgetni.
Mert ezek vagytok ti. 10bol 9 ilyen. Lehet te vagy a 10., a normalis, intelligens.. De a masik 9 csak eloskodik.
Mig nalunk 10bol 9 normalis, dolgozo, családos, felelossegteljes allampolgar es a 10. egy eroszakos ostoba fsz..
Erted mi a problema? Az aranyok..
36!
Gondolom nem Szabolcsban élsz, mert akkor nem élnél ennyire mesevilágban a "nálatok" levő arányokról. Én is cigány vagyok, bár én félvér vagyok. Egy kb. 2000 lélekszámú faluban élek, annyi a lezüllött magyar alkoholista, hogy egy külön falut lehetne belőlük ácsolni. 6 éve történt, hogy a saját apját megölte egy alkoholista a pénzéért, mert neki nem volt pénze italra. Vagy említhetném azt az esetet is, amikor pl. két boltvezető verekedett össze, mert hát ugye konkurencia. Vagy ott volt pl. az az eset, amikor egy drogfüggő az iskolaigazgató házába betört. Olyan is történt, hogy a bolti eladót kirúgta a főnöke, mert lopott a boltból. Gyere le ide a szegény megyékbe, és kérdezősködj körbe, hogy a magyarok mennyi mindent követnek el. Meglepődnél azokon a bizonyos "arányokon".
Hagyjad, nem tudja ertelmezni az arany szot..
Kb 8szor, 9szer annyi magyar van mint cigány a 18as adatok szerint. Vagyis kb90-10%.
A bortonokben ez az arany pont forditott. Ezt magyarazd meg. Tehat a 10%otok elfoglalja a bortonok 90%t..
Ervelhetsz barmivel, ezt a tenyt nem tudod annulalni.
@39: akkor értelmezzük. Nem nehéz, csak némi szociológiai ismeretekre van szükség.
Gondolom az nem újdonság, hogy az elmaradott, leszakadó régiókban jóval magasabb a cigányok aránya, mint a fejlettebb vidékeken. Márpedig ez a paraméter igencsak meghatározza a lakosok életkörülményeit...
Szóval a példádnál maradva a magyarok 10%-a él azon a szinten, ahol a cigányság 90%-a. És ha a fajelmélet helyett tudomásul vesszük azt, hogy a nyomor a bűnözés melegágya, akkor teljesen egyértelmű, hogy a börtönben ülő elítéltek összetétele is ezt az arányt tükrözi...
Hagyjad, fölösleges velük még egy szót is váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!