Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennek a 9-11 korlátozásnak mi...

Ennek a 9-11 korlátozásnak mi a jóisten értelme van?

Figyelt kérdés
A csuti tényleg azt hiszi hogy a farhátkommandót majd ez érdekli és akkor fogja lerohanni a farhát pultot?
2020. nov. 23. 22:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Pont ez az, hogy a rendeletnek nincs semmi logikája, és ezt te is, meg kedves orbán Viktor miniszterelnök úr is tudná, ha néha kimennétek az átlag emberek közé.

Ugyanis már tavasszal, mikor konkrétan meg volt tiltva nekik a 9-11 utáni, előtti vásárlás, a nyugdíjasok 90%a szart bele, és tömve volt a bolt velük délután 5kor, amikor meg megmertem kérdezni tőlük, hogy csókolom, de miért a fiatalok idősávjában tetszik vásárolni?, akkor én voltam a taknyos kölyök, és majd ő eldönti mikor megy vásárolni, neki ne mondja meg senki.

Ezzel csak annyit értek el, hogy a gyesen/gyeden lévő anyukák, akik eddig tök jól elintézték a bevásárlást 9-10 óra körül, azok most a délutáni tumultusban fogják tudni csak elintézni, és ígyis ehetik reggelire a másnapos zsemlét.

Szóval itt esett el a logika benne, hogy akkor sem tartották be az idő sávot, mikor tilos volt máskor vásárolni, most meg konkrétan meg van engedve, hogy egésznap lófráljanak, és amilyen makacsak, az idősávban kongani fog az ürességtől a bolt, a délutáni tumultusban, meg tele lesz a bolt az idősekkel, így az sem tudja elkerülni a tömeget, aki el akarná kerülni...

2020. nov. 24. 04:50
 12/17 Béla211 ***** válasza:
82%

Ha betartják az idősek és a védet sávba mennek vásárolni. Akkor van értelme. De ez nekik nem kötelező mehetnek máskor is vásárolni. Csak ebben a két órában az idősek lehetnek csak az üzletekben.

De szerintem itt az lesz mint tavasszal ,hogy ebben a két órában kongani fognak az üzletek az űresőégtől.

De legalább most csak 2 órás a védősáv és nem 3óra.

Mondjuk azt nem értem mért kellett ezt megbonyolítani ,hogy hétvégén 8-10 óra között van ez a védő sáv. Itt se írta senki biztos sokan elfogják téveszteni.

2020. nov. 24. 06:36
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Az.hogy adtak lehetőséget a nyugodtabb vásárlásra azoknak az időseknek akik jobban tartanak a fertőzéstől,semmi probléma.

Akik meg csürhében szeretnek túrázni azok mehetnek akár mikor.

2020. nov. 24. 07:23
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy a nyuggerek biztosan nem maradnak le az akciós farhátról.
2020. nov. 24. 08:08
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

11

Tehát nimcs benne logika, mert az emberek nem tartják be? Ennyi erővel semminek sem lenne, csak a drákói szigornak - ami után megint rinyálnál.

Van rajta sapka, nincs rajta sapka

Csak a rinya, ez megy nektek.

Nem megyek ki? Mesélj már! Izt mindenki olyan jól ismeri egymást? :)

2020. nov. 24. 08:14
 16/17 anonim ***** válasza:
83%
Nyugdíjas vagyok és nem látom semmi értelmét, ahogy tavasszal sem volt.
2020. nov. 24. 08:15
 17/17 anonim ***** válasza:
23%

16

Akkor irány a piac délután 4 kor papy

2020. nov. 24. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!