Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a fenének kellett megszopat...

Mi a fenének kellett megszopatnia a Fidesz-nek majdnem minden informatikust?

Figyelt kérdés

A szakmában a legtöbben 10-11 körül járnak be, és este 7 körül végeznek, és nem 65 év fölöttiek.. Szóval nekik semmikor sem lehet vásárolni elvileg. Most kénytelenek lesznek átszervezni az egész alvásukat meg bioritmusukat, munkaidejüket emiatt a baromság miatt. A nyugger az úgysem fogja betartani, ha akármikor mehet, tehát az intézkedésnek az értelme nulla, haszna is nulla lesz, de egy jelentős társadalmi réteget (akik mellesleg sok GDP-t termelnek) megszopatott. Köztük engem is és sok kollégámat.

Szép lassan a saját ostobasága fogja kicsinálni a Fideszt?

2020. nov. 23. 16:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#10 azt mégis együtt szavaz a lengyelekkel.
2020. nov. 23. 19:42
 22/26 anonim ***** válasza:

Informatikus társaim, keljünk fel a kormány ellen, és bénítsuk meg az egész internetett ezért! :-D

Ez csak a napi rutint borítja fel.

Én jobban szerettem 10 és 11 között boltba menni, mert akkor szinte senki nincs. most majd 9 helyett kelhetek 7 -kor.

2020. nov. 23. 19:45
 23/26 anonim ***** válasza:
60%

nyugger. Addig sajnáltalak, hogy nehezedik az életed te mellesleg sok GDP-t termelő jelentős társadalmi réteg tag. Onnan, örülök annak, ha nehezedik az életed.

Én, falusi nyugdíjasként, úgy, hogy sosem voltam a te jelentős réteged része, meg tudtam oldani, hogy nem kell boltba mennem. November 4. óta, azaz közel 3 hét óta nem voltam az utcai kapun kívül.

Egy közeli élelmiszerboltból bolti áron - azaz, ingyen - házhoz szállítják a kért árut, hétfőtől szombatig, aki kéri, annak adott idősávban.

Egy városi étterem - aminek nem lenne másképp forgalma - a tavaszihoz hasonlóan - házhoz szállít meleg ételt (pontosabban, hűtve szállítják), változatos, finom, bőséges. Arra is van figyelmük, hogy a pénteki választék még bőségesebb, mint a hét többi napján, és jobban elálló ételféleségek is vannak, hogy kedve legyen az embernek hétvégére is rendelni. Reggelente 6:55 és 7:05 közt odaakasztja a futár a kerítésre a szatyrokat az online rendelésem alapján. Még anyagilag is kedvező, nem sokkal olcsóbban tudom megoldani a saját főzést.

Egy, szintén a városban, egy piacon árusító zöldséges ritkán látott szépségű és finomságú friss zöldséget, gyümölcsöt szállít házhoz; az előzőektől eltérően nem naponta, hanem hetente két napon.

Két gyógyszertár is van, amelyik házhoz szállít gyógyszert, az egyik hetente kétszer, a másik háromszor. Az e-recept miatt elegendő az egyiknél e-mailben, a másiknál online felületen a TAJ számot és címet megadni; illetve, mindkettőnél lehet telefonon is. Mindkettőnél lehet visszavonásig való megbízást adni, értesíteni sem kell őket, levadásszák a felhőben megjelenő gyógyszert. Aminek a felírásához nem kell otthonról kimozdulni, e-mailban és telefonon is kérhető.

Mindez egy kis faluban, mindenféle gazdasági térkép szerint elmaradt térségben, nagyon távol Budapesttől.

És, nem vagyok informatikus. Az elakadásod alapján nem tudom sajnálni, így legalább képes vagyok megoldani az élelmezésem.

2020. nov. 23. 19:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem ezt a 10-11-es kezdést... én négy informatikust is ismerek, mindegyik 8-tól 4-ig dolgozik.
2020. nov. 25. 21:32
 25/26 anonim ***** válasza:

#24: én a munka kezdés előtt elmegyek boltba, postára, meg ahova kell.

Az ügyfelek kérdései és hiba jegyek is ~10 órától fognak beérkezni.

Így ha délután 4 kor érkezik be egy kérés, probléma, az is bele fér 6 -ig.

2020. nov. 25. 21:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig 9-10-re jártam. Fejlesztőtől sehol sem várják el, hogy 8-re bent legyen. Redszergazda az más.
2020. nov. 25. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!