Na mit szóltok a vásárlási idősávhoz?:)
8!
Ne a nyugdíjasklub mellé járj vásárolni! :)
Neked az a bajod, hogy nyugdíjasok vannak a boltokban. Ha ezzel az idősávval csak a felük eltűnik a teljes nyitvatartásból, akkor azzal te csak nyertél. Tehát mi a problémád?
Ilyen formában felesleges az egész. Az idősek 95%-a biztos, hogy nem abban az időzónában megy el vásárolni.
Ha már ennyire akarták ezt a zónát, akkor más időpontba ne menjenek már a boltba. Bár tavasszal is alig lehetett őket kint tartani amikor már nem mehettek be. Viszont minket már nem engedtek be sok üzletláncba 8:30-tól, holott vásárolhattunk volna még...
"Ilyen formában felesleges az egész. Az idősek 95%-a biztos, hogy nem abban az időzónában megy el vásárolni."
Szép, hogy ezt így ilyen határozottan kijelented, de attól még nem lesz igaz.
#23 Mi változott volna tavasz óta? Ugyan ez volt. Nem mehettek be 9 előtt és 12 után, de mégis ott volt szinte az összes. Még a biztonsági őrnek ugrottak, hogy mit képzelnek. "Én most akarok vásárolni" mondta délután 3 órakor a penny közepén maszk nélkül kb 75-80 éves öregasszony és még egy rakadt alkalommal ezt láttam minden üzletláncnál.
Most, hogy mindenki mással kicsesznek csak azért is akkor mennek a boltba.
#24!
Csak az a gond, hogy tavasszal sem így volt.
Már általános iskolában megtanulja az ember, hogy a hangos kisebbségről (1-2 emberről) beszélünk mindig, de ők nem a többséget jelentik.
A negatív példák pedig mindig erősebben megmaradnak. Hány normálisan közlekedő BMW-s láttál ma? Egyre sem fogsz emlékezni. Ha egy talpóval is találkozol, akkor azt fogod mondani, hogy a BMW-sek parasztok.
Na, ugyanezt csinálod most a nyugdíjasokkal.
Már rögtön a híradóban volt példa, dd azóta több helyen is olvastam idősebb emberektől, hogy ő biztos nem akkor fog vásárolni. Mert neki nem ez van megszokva.
Nevetséges az egész. Aki több műszakban dolgozik az szív. A gyeden lévő anyuka szív. Csomóan csak szívnak ezzel.
Konkrétan mamika ugyan úgy délután megy boltba mert neki ne lehez és ehez szokott. Én meg változtassam meg a 15 hós napi rutinját. Szervezzem át a napom. Aki délután dolgozik és éjfél mire ágyba kerül az meg keljen 7kor hogy még tudjon kaját venni magának. Ja és ezt így egyik napról a másikra.
Vannak olyan veszélyeztetett korú idősek, akik igenis, hogy vigyáznának magukra.
Ezt az idősávot nekik találták ki.
Akik meg nem vigyáznak magukra, a saját felelőségükre kockáztatják az egészségüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!