Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na mit szóltok a vásárlási...

Na mit szóltok a vásárlási idősávhoz?:)

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 13:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
7%

8!

Ne a nyugdíjasklub mellé járj vásárolni! :)

Neked az a bajod, hogy nyugdíjasok vannak a boltokban. Ha ezzel az idősávval csak a felük eltűnik a teljes nyitvatartásból, akkor azzal te csak nyertél. Tehát mi a problémád?

2020. nov. 23. 15:02
 22/31 anonim válasza:
78%

Ilyen formában felesleges az egész. Az idősek 95%-a biztos, hogy nem abban az időzónában megy el vásárolni.

Ha már ennyire akarták ezt a zónát, akkor más időpontba ne menjenek már a boltba. Bár tavasszal is alig lehetett őket kint tartani amikor már nem mehettek be. Viszont minket már nem engedtek be sok üzletláncba 8:30-tól, holott vásárolhattunk volna még...

2020. nov. 23. 15:41
 23/31 anonim ***** válasza:
3%

"Ilyen formában felesleges az egész. Az idősek 95%-a biztos, hogy nem abban az időzónában megy el vásárolni."

Szép, hogy ezt így ilyen határozottan kijelented, de attól még nem lesz igaz.

2020. nov. 23. 16:18
 24/31 anonim válasza:
61%

#23 Mi változott volna tavasz óta? Ugyan ez volt. Nem mehettek be 9 előtt és 12 után, de mégis ott volt szinte az összes. Még a biztonsági őrnek ugrottak, hogy mit képzelnek. "Én most akarok vásárolni" mondta délután 3 órakor a penny közepén maszk nélkül kb 75-80 éves öregasszony és még egy rakadt alkalommal ezt láttam minden üzletláncnál.

Most, hogy mindenki mással kicsesznek csak azért is akkor mennek a boltba.

2020. nov. 23. 16:25
 25/31 anonim ***** válasza:
45%

#24!

Csak az a gond, hogy tavasszal sem így volt.

Már általános iskolában megtanulja az ember, hogy a hangos kisebbségről (1-2 emberről) beszélünk mindig, de ők nem a többséget jelentik.

A negatív példák pedig mindig erősebben megmaradnak. Hány normálisan közlekedő BMW-s láttál ma? Egyre sem fogsz emlékezni. Ha egy talpóval is találkozol, akkor azt fogod mondani, hogy a BMW-sek parasztok.

Na, ugyanezt csinálod most a nyugdíjasokkal.

2020. nov. 23. 17:44
 26/31 anonim ***** válasza:
83%

Már rögtön a híradóban volt példa, dd azóta több helyen is olvastam idősebb emberektől, hogy ő biztos nem akkor fog vásárolni. Mert neki nem ez van megszokva.

Nevetséges az egész. Aki több műszakban dolgozik az szív. A gyeden lévő anyuka szív. Csomóan csak szívnak ezzel.

Konkrétan mamika ugyan úgy délután megy boltba mert neki ne lehez és ehez szokott. Én meg változtassam meg a 15 hós napi rutinját. Szervezzem át a napom. Aki délután dolgozik és éjfél mire ágyba kerül az meg keljen 7kor hogy még tudjon kaját venni magának. Ja és ezt így egyik napról a másikra.

2020. nov. 24. 07:25
 27/31 anonim ***** válasza:
45%
A tavaszi volt a jobb!!!
2020. nov. 24. 08:13
 28/31 anonim ***** válasza:
60%
Nekem ma rinyált ezért egy fideszes ismerősöm erre jól hangosan montam neki h:pofád befogod ,Viktor gazdád találta ki ,rászavaztál edd meg amit főzrél...
2020. nov. 24. 09:56
 29/31 anonim ***** válasza:

Vannak olyan veszélyeztetett korú idősek, akik igenis, hogy vigyáznának magukra.

Ezt az idősávot nekik találták ki.

Akik meg nem vigyáznak magukra, a saját felelőségükre kockáztatják az egészségüket.

2020. nov. 24. 11:23
 30/31 anonim ***** válasza:
52%
És annak milyen lehetősége van, hogy védje magát aki mondjuk még nincs 65 de veszélyeztetett? Apósom nincs 65. Szívbeteg. Miért csak az időseket féltjük. Miért hozzájuk kell mindenkinek alkalmazkodni mikor ők sokan le se tojják az egészet?
2020. nov. 24. 11:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!