Miért kell ilyen korlátoltnak lenni az ellenzéknek? Csak azért mert az oroszok gyártyák a vakcinát az már biztos, hogy rossz?mert csak ami nyugati az a megbízható igaz?Nem vagyok sem fideszes, sem RussiamFan.De ez már szánalmas... Mint a dedóban. : )
Benyújtották az oroszok az EMA-nak engedélyeztetni a vakcinájukat? Nem. Végig ment legalább a WHO vakcina engedélyeztetési protokollján? Nem!
Bármiféle írott bizonyítékot bemutattak bármelyik egészségügyi hatóságnak a vakcina hatásosságáról és annak rizikójáról? Nem!
Bemutattak annak biztonságos gyártásáról bármiféle anyagot? Nem!
Bocs öreg de én ebben a szakmában dolgozom. Amíg ezek nincsennek tisztázva addig az egész csak egy bulvár kacsa amit lenyomnak a torkodon.
Nekem mondjuk holt mindegy, hogy kik gyártják, egyiket sem kell használnom, így leszarom, amelyik előbb itt van, azzal oltsanak le minden rettegőt, aztán lépjünk tovább ezen a hisztin.
Amúgy nekik az az érdekük, hogy ez a helyzet minél tovább fennálljon, mert egy esetben tudnak nyerni, ha akkora elégedetlenség lesz, hogy egy félhülyére hamarabb szavaznak majd az emberek, mint egy diktátorra, mert az ellenzék képtelen lesz hiteles jelöltet indítani. Ez két esetben lehetséges: emberek fellázadnak a korlátozások ellen, vagy bedől a gazdaság
Röviden és tömören: az üzleti érdekek miatt.
Ha annyira súlyos a koronavírus, amilyennek beállítják, akkor a legelsőnek elkészült vakcinát kellene alkalmazni, amíg nincs másik, mert biztosan nem olyan veszélyes, mint a vírus. Aki ezt megakadályozza, az emberek ezreinek haláláért felelős.
Ha nem annyira súlyos a koronavírus, amilyennek beállítják, akkor nem sürgős a vakcina, meg lehet várni a legjobbat, viszont át vagyunk vágva.
A seggeden is pattoghatsz és dühösen oszthatod a “nem tetszik a válasz” pontokat akkor se nyújtotta be az orosz vakcináról semmiféle dokumentációt egészségügyi hatóságnak a gyártó. Inkább ülj le es figyelj olyanok hozzászólására akik ehhez értenek. Ellentétben veled, vannak itt olyanok, akik Putyinista szimpátián kívül mást is tudnak erről.
Erről az egészről egy doboz oltóanyag mellett küldtek el egy dossziét. A dolog nem így működik amikor egy vakcina biztonságáról döntenek. Az egész folyamat alatt ellenőrzés alatt kell lennie. Fordított esetben amikor
a muszkák (ha tudod mit jelent a szó) ne tudd meg mennyi dokumentumot kérnek engedélyeztetéskor. Semmi gond, oltasd be magad. Lehet, hogy rendben van az egész csak bizonyíték nincs rá.
Ellentétben veled én értek hozza es látom mik ennek a veszélyei. Nem elég az ha a vakcina hatásos. Annak biztonságos gyártása es hamisíthatatlanságát is bizonyítani kellene.
Nagyon örülök, hogy legalább az ellenzék nem olyan löttyedt agyú mint te aki beveszi azt, hogy ebből 12 millió dózist rendelni kell.
#10 én inkább félek egy RNS alapú vakcinádtól mint a legyengitetttől.
Mégpedig mert a legyengitett egy évtizedek óta bevált és hatékony mechanizmus és biztosan nem ártalmas. Ezzel szemben az RNS alapúrol ez nem mondható el, az egy újfajta mechanizmus.
Én fiatal vagyok és gondolom hogy nem halék bele ha elkapnám így alapból be sem oltatnám magam viszont ha kell mindenhova a papír akkor inkább a bevált biztonságos mechanizmus mint egy új és esetleg veszélyes.
15
Igy van. Plusz ellenőrizhetetlen, más EÜ hatóságok által auditálhatatlan módon gyártják. Ezt normális kormány nem engedné csak a csúti magatartás zavaros pökhendi tahó. Szerencséjére a krumplis szavazóinak Putyin imádata elnéző éve szemben.
15:
Az Sanofi 4 komponensű influenza oltása is RNS alapú, és annál ritkább a mellékhatás, mint a hazai gyártmányú, három komponensűnél, ráadásul utóbbit eleve nem kaphatják idős beteg emberek. Nem újdonságról van szó, hanem bevált módszerről.
Az orosz vakcináról mint írtam, és a másik lepontozott válszoló is írja, nem lehet tudni semmit, tehát amúgy is eleve csak feltételezés, hogy hogyan működik, ha egyáltalán működik, és nem eleve kamu az egész. Pedig egyébként ha jó eredményeik lennének, akkor nagyon jó reklám lenne, ha lenne némi átláthatóság, a többi gyártó nem véletlenül oszt meg több infót.
tegnap 19:59
Any@‘d a neobolsi, aki a világra sz@.t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!