A magyar ellenzékiség miért Gyurcsány Ferenc beteges, már-már fanatikus és elvakult imádatában merül ki?
Szinte megszállottan várják őt, mint következő miniszterelnököt.
Saját kultuszt is felépítenek hozzá?
1, Nincs másik olyan szintű jelöltjük mint ő. Jakab Péter? Tóth Bertalan? Fekete Győr Andriska? Ilyen jelöltek mellett ő a sztár és amúgy is hozzájuk képest egy csúcsragadozó a politikában.
2, Ők ígérték a legtöbbet. EU-s bérek és EU-s nyugdíj.
Mert a FIDESZ-esek miért olyan Orbán-fanatikusok?
Annyira irritáló az olyan személy,aki csak fekete- fehéren lát!
Nem minden ellenzéki szereti Gyurcsányt!!!
Amugy nem értem.
Miért jöttök állandóan Gyurcsánnyal?
Öreg nem sok mindent csinál már, DKban se aktív szereplő,nem mellesleg vissza fog vonulni
Tipikus fidesz troll kérdés.
A saját életszemléletét vetíti ki mindenre,és mindenkire.
CSAK egy "valaki" irányíthat...
CSAK egy eszme létezik...
Látszik, hogy közöd nincs a témához. Fletót sok ellenzéki is bohócnak tartja, és egyértelmű, hogy soha nem lesz már miniszterelnök.
6-osnak jól mondja, hogy a fideszesek a saját elvakult Orbán-imádatukat vetítik ki, és el sem tudják képzelni, hogy a másik oldalon nem így mennek a dolgok.
Amúgy ez is annyira ellenzéki: minden meg van magyarázva azzal, hogy "FIDESZ".
Amit láttam a DK-s lakossági fórumokon, az nekem elég meggyőző volt. A saját szemem nem tud átverni. Csoda volt, hogy a résztvevők nem kerültek önkívületbe. Méghogy nem vezér...ez még rosszabb mint Sztálin.
És látnál esetleg, a tűző napon rosszullétig ücsörgő,áhítattal izzadó "hívőket"?
Keresgélj "Tusványoson" készült videókat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!