2021 szerintetek is sokkal embertelenebb és sanyarúbb év lesz mint ez a 2020?
Az internet tele van 2020 "utáló" mémekkel, hogy milyen szar év volt az emberiségnek. De milyen lesz vajon 2021? A vakcinaháborúk éve? A lakosság 80%-a nem akarja magát beoltatni, főleg nem orosz vakcinával. Akik meg beoltják magukat, már látom lelki szemeimmel hogy sorra jelennek meg a cikkek, hogy ilyen meg olyan durva mellékhatása jelentkezett ennél meg annál, így meg úgy megnyomorodott, ráadásul még a COVID-ot is elkapta.
Ahhoz, hogy kialakuljon a nyájimmunitás, még az optimális 90%-os hatékonyság mellett is az emberek 75-80%-át be kellene oltani. De ilyen körülmények között lehetetlen.
Sokan mondják, hogy nem lesz kötelező a vakcina, és ez most a hivatalos álláspont. De biztos így is marad? Lehet, hogy 2021 még siralmasabb, még embertelenebb év lesz, a vakcinaerőszak éve? Még jobban el fognak szabadulni az emberi indulatok? Még tovább mélyül a gazdasági válság?
Nekem a 2020-as év halál szar volt, több ismerősöm és rokonom is meghalt. a családomból már csak én élek senkim sem maradt. Az egészségem is megromlott, a megélhetésem is romlott és más gondjaim is lettek. ráadásul azt látom hogy orbán nagyon rosz irányba megy, kifele áll a szekere rúdja az Európai néppártból és az EU-ból is, csak a diktátorok álnak már szóba vele. Ezért úgygondolom hogy szeretett hazámon is már csak az imádság segít, Isten áld meg Magyarországot.
Én 2021-ben semmi jóra nem számítok.
Én sem számítok semmi jóra. Durva gazdasági válság lesz, munkahelyek fognak megszűnni, nagyon nagy drágaság lesz.
Ráadásul én is azt látom, hogy OV teljesen megbolondult, és gyakorlatilag a szakadékba vezeti az országot. Nem tudom ez hova vezet, de jóra nem, az biztos.
A vakcinával kapcsolatban én is azt látom, amit te, az emberek nem akarják beoltatni magukat. Azt nem hinném, hogy kötelező lesz. De lehet akár még 3. hullám vagy többedik is, a spanyolnátha is évekig maradt. Viszont utána lehet mondani, hogy van vakcina, aki elkapta magára vessen, miért nem oltatta be magát.
Tavaszra lesz itt olyan nyomor hogy olyat még a világ nemlátott, ez az egész évre is kiterjedhet ha nemtalál ki valaki valami nagyon okos megoldást.
Az jól látható hogy az orbán társulat az nem képes megbírkózni a feladattal, így aztán ittvagyunk a semmi határán a bajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!