A kormányszóvívő ezen kijelentése alapján decemberben
is folytatódni fog a távoktatás? Vajon a korlátozások
is maradni fognak?
Figyelt kérdés
"hogy a kormány által a digitális munkarendben résztvevő diákoknak és tanároknak egy hónapra biztosított ingyen internet decemberi hónapra lesz érvényes"
Nem az iskola érdekel, hanem h lesz e kijárási tilalom, meg h a szabadidős helyek megnyithatnak e stb..
2020. nov. 22. 20:57
12/16 anonim válasza:
Szerintem arra az 1 hétre nem kell megint bemenni, csak majd TALÁN a szünet után.
2020. nov. 22. 21:27
13/16 anonim válasza:
Szabadidős helyekből szerintem maximum a golfpálya. Az elég ritkásan benépesedett egy hely. Bár szerintem az előadás 5 székenként és 3 soronként mehetne, valami rövidebb előadás.
2020. nov. 22. 21:47
14/16 anonim válasza:
En korabbi hirek alapjan ezt ugy ertettem, higy amit orban kgert ingyen net az december honalra azert lesz, mert novemberre mar a szolgaltatok visszamenoleg nem tudjak megadni. Hiszen nem nkvember 1gyel kezdodott a kozepsukisoknak a tavoktatas. Aszolgaltatokkal elore le se beszelte ezt bevallotta igy a szolgaltatok decembertoltudjak a beigert egyhavi ingyen netet intezni. Tehat ha vissza lehet menni a sukiba akkor kozben ingyen van a december havi net es kesz.
Ha nem lehet visszamenni decemberben, akkor talan a januari is ingyen lesz.
Kovetkeztetni egy szovivo szovegebol sose lehet semmire. Mert 2 ora mulva elha gozhat ugyanaz vagy annak teljesen az ellenkezoje is.
2020. nov. 22. 22:27
15/16 anonim válasza:
Hát ha csak valami csoda nem történik nem hinném, hogy december 11-én visszamegyünk.
Jelenlegi esetszámok nem azt mutatják, hogy javulna a vírushelyzet.
2020. nov. 22. 23:19
16/16 anonim válasza:
15 en is igy gondolom. Mar minden rokonomnak van egy kozvetlen rokona aki beteg vagy akinek a gyerekenek az osztalytarsai, legjobb baratai betegek coviddal. Egy honapja meg mindenki hőzöngott nem ismer senkit aki ko4onavirusos blabla, most meg lassan egy ember ismer vagy 10-et. Tul sokan vannak lelegeztetogepen nem fogjak engedni a kozepiskolak ujranyitasat. Egyre tobb helyen teljes felsotagozatokat zarnak le igaz oket csak 1-2 hetre. De mar veszett fejsze nyele az en meglatasom szerint. Ugyanis tul sokan enyhe tunezekkel altatjak magukat, hogy biztos nem koronasak es mennek mindenfele. Es sajnos lehet valoban nem azok, de ezt csak teszztel lehetne megallapitani, nem pedig onkenyes elgondolssal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!