Magyarországon mennyire nagy az Iszlám Állam támogatottsága?
Olvastam a bors cikket amiben arról írnak hogy magyarok is
tagjai az iszlám államnak már.
Ez elszigetelt eset?
Mert a Bors aztán nagy, megbízható hírportál sok tényfeltáró riporttal és elemzéssel.
Ugyanebben az időben a borsonline címlapján fő hírként: Gyilkos öngyilkosság Kelenföldön – Elhunyt felesége helyett megy gyedre Gábor. Illetve közvetlen alatta: Meccs közben szellentett egy hatalmasat a világ legjobb sznúkerese - videó
Bravo!
Ezek fehér bőrű magyarok, nem kecskepásztorok.
Itt is írják: [link]
Minden relatív. Van, aki egyetlen esetet is rettentő soknak tart, más meg több ezerre is legyint.
Én valójában azt szeretném megtudni, vajon mit tekint valaki élvezetnek a gyilkolásban (a beteg ember esetén értem, a többi érdekel).
Ránézésre két szűz informatikus, akik mama hotelből gondoltak egy nagyot, hogy elmennek Szíriába, csatlakoznak az ISIS-hez, aztán ott ők lesznek a királyok. Gondolom valami internetes propaganda állást reméltek az ISIS-től jó fizetéssel és hivatalból kirendelt egy-két feleséggel.
Ezt nem nevezném az ISIS támogatásának, csupán idiotizmusnak és kalandvágynak.
Tudom hogy kétséges a híroldalak hitelessége. Viszont találtam videót is az ügyről ami nem hiszem hogy kamu:
Ez a magyar Iszlám Állam kezdete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!