Ha Gyurcsányék hatalomra jutnak 2022-ben akkor meg fog ismétlődni 2006 októbere csak még nagyobb formában?
Hát akkor javasolnám figyelmedbe, hogy ugyan keress már rá de ne a 444-en bár nem tudom, tudsz e angolul, de elég sok cikket és bírósági KŐKEMÉNY ítéletet fogsz találni, hogy hol és hogyan voltak kamu szavazatok.
Úgy imádom az ilyet mikor valaki meggyőzötten tolja a szövegét és közben nincs igaza. Ugyanilyenek vagytok az ország kapcsán is. Lökitek a süket dumát amit az ATV-n hallotok Dobrev Klárikától meg a többi hazaárulótól és most konkrétan tényeket akarsz megcáfolni és még hivatkozol is rá, hogy mert nincs bírósági ítélet miközben RENGETEG van pont az ellen amit te beszélsz.
Kérdező,igazad van,DE a fidesz is egy roppant mocskos párt.
Ideje mindent és mindenkit leváltani!
#11: pechedre nagyon jól tudok angolul, és követem a fejleményeket, ezért tudom, hogy már vagy 20 ügy elbukott.
Olvasgass: [link]
Az, hogy nem találják meg az összes több millió/ több tíz millió elcsalt szavazatot és nem fordul meg emiatt az eredmény az még nem azt jelenti, hogy nincs már RENGETEG dokumentált és bíróilag is elkapott elcsalt levélszavazat pl. halott embereketől MIND Biden-re
És milyen jó móka volt ártatlan embereket is agyonverni ugye?
Milyen jó móka lenne most is ha az SZFE tüncikéken szétvernék az idióta libernyák csürhét ugye?
Az "ártatlan" ünneplő tömeg kérje számon a fidesz által verbuvált aljanéppen ami miattuk történt.
Minden országban szétverik az ilyeneket a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!