Támogatnátok hogy Magyarország és románia ezentúl egy ország legyen,hungránia?
Figyelt kérdés
A románok mindig azért sírnak mert nincs nagy-románia.
Mi Magyarok pedig trianon miatt tartunk igényt a most román uralom alatt álló Erdélyre.
Ha egyesülne a két ország megoldódna minden feszültség.
Természetesen a vezető egy magyar király lenne.
Támogatnátok?
2020. nov. 21. 06:40
A kérdező szavazást indított:
Támogatom hungránia létrehozását
Nem támogatom hungránia létrehozását
52 szavazat
2/18 anonim válasza:
Egyszer valakitől azt hallotam, hogy a szomszédos országoknak sokkal jobb volt a magyar korona alatt, és ezt fel fogják ismerni a jövőben, és önként visszatérnek hozzánk, hogy kormányozzuk őket.
4/18 anonim válasza:
2es. Az a baj hogy mi az osztrák korona alá tartoztunkxd És nem... nem véletlen voltak lépések az önállóság felé már a monarchiába. De elb..sztuk, nem adtunk kisebbségi jogokat stb és így 1920ba kaptak a lehetőségen és kiléptek.
5/18 anonim válasza:
4: nyilván én sem vettem komolyan, inkább meglepődtem, hogy vannak olyanok, akik ebben tényleg hisznek, hogy mi felsőbbredűek vagyunk, és a környező népek ezt felismerik, és ezért önként alánkrendelik újra magukat
6/18 anonim válasza:
1.Magyarországnak semmi szüksége nincsen Romániára.
2. Nem csatlakoznának hozzánk.
3. Orbán miatt sem.
4. Trianon miatt SE tartunk igényt a lecsatolt országokra, így is egy gyenge, csóró ország vagyunk, mit kezdjünk még ennyi területtel?
5. A magyar az magyar, a román pedig román. Két különböző nyelv és két különböző ország ma már teljes egészében. Kész.
7/18 anonim válasza:
Van már nekünk Borsod megyénk. Minek még egy sokkal nagyobb?
8/18 anonim válasza:
Kérdező, hallottál már az Európai Unióról?
9/18 anonim válasza:
Átmenetileg.
De a Kárpátokon túli Romániát az első adandó alkalommal kihajitanám az országból.
10/18 anonim válasza:
Csak akkor, ha az oláhok rabszolgák lennének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!