Jövő szerdán várható a 24 órás kijárási korlátozás és az iskolák bezárása?
Figyelt kérdés
Látszólag a mostani intézkedések nem sokat érnek.2020. nov. 19. 19:13
11/24 anonim válasza:
Anyukam azt mondta ne alljak szoba idegenekkel, tehat nem erdekel mit mondasz :)
12/24 A kérdező kommentje:
És ha beomlik az EÜ, mert nincs elég szakdolgozó?? Mert nem tudom honnan fognak összekanalazni annyit, vagy majd megy lélegeztetőt kezelni a katona, a takarító, meg ezek a nost kivezényelt hallgatók? Es 10.000 ezret napi szinten értettem. Sztem ha nem csökken szám, Orbán meglépi.
2020. nov. 19. 19:50
13/24 anonim válasza:
Tavasz óta károgtok, hogy napokon belül össze fog omlani az EÜ.
14/24 anonim válasza:
#13 Zalaegerszegen jóformán már össze omlott.
1 ápoló jut 30 betegre, orvos meg néha van.
Csak életmentő beavatkozást végeznek,
de abból amit lehet tovább küldenek pl. Szombathelyre.
15/24 anonim válasza:
Az még egy hét. Ha a lélegeztetőn lévők száma megindul lefelé, nem lesz további szigorítás.
16/24 anonim válasza:
Eddig is túl volt tolva. Én enyhítenék is rajta.
Pl 22:00-tol lenne ez a kijarasi hiszti, plusz engedem az edzőtermeket, uszodákat működni.
17/24 anonim válasza:
Úgy sem tudnák betartatni, mindenki kimenne azzal, hogy bocs, boltba megyek, aztán szevasz.
18/24 qkker1 válasza:
"Es 10.000 ezret napi szinten értettem."
Naponta tízmillió? Az még világszinten is durva járvány lenne!
19/24 anonim válasza:
Több millió ember élete fontosabb mint pár ezer nyugger kik pár éven belül úgyis meghalnak.
20/24 anonim válasza:
Akkor is így dumálnál ha te is közéjük tartoznál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!