Most akkor hogy is van Sorossal?
Itt az imént olvastam egy eléggé felpontozott kommentet:
"A Soros György egy fidesz által legyártott mém, akire szalmabábuként rá lehet kiabálni az ország összes baját, mint Juncker, Brüsszel, eu, stb..."
Ezt csak kiemeltem, de szerintem sok ember osztja a fenti véleményt.
De ha Soros egy ártalmatlan valaki, akkor mire véljem az alàbbi cikkeket? Ki ő hogy beleszóljon országok politikájába?
Soros Gyorgy az 'Antikrisztus' … Soros Gyorgy maga a 'Satan'!!!
Lehet fényesre nyalni a segget a penzeert, pedig amúgy mar sok-sok bajt okozott a vilagon.
Mivel Soros magyar, ezen kívül teletönte az országot pénzel, ezen kívül csomó Fideszes miatta tudott tanulni, ezért a véleményét azért csak elmondhatja, nem?
Kbaszott zsúrpubi
Soros a saját lottyadt szájával mondta pár éve, hogy az Orbán-kormány egyszemélyes ellenzéke kíván lenni. Mivel azonban nem politikus, pártot sem működtet, így a saját eszközeivel teszi meg, azaz az általa finanszírozott (álcivil) szervezeteken keresztül próbál bomlasztani. Azt is ő mondta, hogy Orbán Viktor "elromlott" az utóbbi években. Érdekes, nem Orbánt tiltották ki a világ számos országából, nem Orbán döntötte be kis híján az angol Fontot; nem Orbánt akarják hivatalosan is terroristává minősíteni; nem Orbán akarja Európát örök kötvényekkel egy életre eladósítani; stb.
Ha tehát Soros nyíltan hadat üzent Orbánnak, akkor miért nem hiszitek el, hogy épp ezt a háborút folytatja? (Ő MAGA JELENTETTE BE!)
@12:54
Szerintem sokan nem bánnák ha végre eltakarítanák az ország éléről a felcsúti törpe döbrögit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!