Gusztustalan dolog Soros Györgyöt támadni a fideszeseknek? Hisz támogatta őket.
Ezt a Puzsér által bedobott mem-et azóta szajkózza amióta szeret szektájának leegyszerűsített képekben beszélni. Szektája be is szívja a hülyeséget.
Egy fenét hozza soros létre a fideszt. A szakkollégium mozgalomból nőtt ki, amihez semmi köze se volt sorosnak. Mar rég túl voltunk a szarvasi szakkolégiumi találkozón, 1985-86-on, amikor még sorosról hallani se hallottuk. Igaz, Puzsér akkoriban még kopasz kukival szaladgált egy kisautóval ezért mond akkor ha hülyeségeket.
#12.
Nem hinném, hogy Puzsér találta ezt ki, de egyébként igazad van.
Itt van leírva, orbánnak nem pénz kell hanem a hatalom meg a lopás.
Pénz lesz de orbán nem kap, soros megmondta.
11 "Mivel támogatta mostanában?"
Migránsokkal
Egyébként Orbán nyilván egy genny alak, viszont ha valaki régen segített, az nem jelenti azt, hogy utána automatikusan csak egyet lehet vele érteni. Ha engem segített valaki, attól még lehet vele ellenkező véleményem nem? Vagy akkor ha ő régen támogat, megvesz engem kilóra és nem ellenkezhetek vele vagy mi? Persze ez akkor jó, ha jogos a kritika, nem csak kamu ellenségkép, mint nekik Soros.
Viszont érdekel, hogy ti ezt hogy látjátok. Ha valamelyikőtök engem támogatna, akkor én onnantól életem végéig nem mondhatom rá, hogy ezt vagy azt teszi, ami káros? Ha neked egy náci tanár segít, attól még lehet támogatni a lemondását, ha ártalmas személy. Náci= csak az lehet.
Valakivel nem egyetérteni rohadtul nem egyenlő azzal, hogy az egész országot teleplakátolom teljesen alaptalan non-szensz hazugságokkal és ki tudja már hány éve szó szerint MINDEN mögé behazudni a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!