Csak én gondolom úgy, hogy Gyurcsány Ferenc lenne a legalkalmasabb 2022-ben miniszterelnök-jelöltnek? Egy sokat látott paliról van szó aki minden hájjal megkent rutinos politikus.
#10.
"Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet" Nem tudom ennek milyen más értelmezése lehetséges.
"Igaz, hogy Orbán azóta 3x nyert választást, Fletóról pedig még a vele szövetséges Fekete-Győr is azt mondta, hogy eltakarodhatna már a politikából"
Most ebből mit akarsz kihozni?
Én csak annyt mondtam, hogy a 2006-os Gyurcsány alkalmas lenne miniszterelnöknek. És ezen mit sem változtat, hogy mit mondott, mit nem mondott, mit tett, mit nem tett 14 éve. Gyurcsány legyőzte Orbánt akkor, tehát a legjobb politikus volt az országban. Az, hogy ezzel a győzelemmel végülis semmit sem tudott kezdeni, már egy másik dolog. Mondjuk úgy, hogy eltékozolta a tehetségét.
Ma, 2020-ban Orbán Viktor jobb vezetője az országnak, de azért a 2006-os veresége meghatározó volt számára, hiszen nem vállal azóta egyetlen vitát sem. Pedig előtte Hornnal, Medgyessyvel is kiállt.
#14 Azért nem vállat azóta vitát, mert nem volt kivel vitázzon.
Majd ha lesz megint olyan, mint akkor volt Horn vagy Medgyessy - akkor majd fog vitázni.
14as, tehát a szoci kormányzásról beszélt csak másra gondolt! Köszönjük Emese!
Bakker, az ilyennek annyit ér a szavazata mint egy normálisé!
4 Nem lesz jelölt. Ő is megmondta. "
Gyurcsány az igazmondó! :XD
Feri te írod ki ezeket a kérdéseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!