Ha lehetne, kire voksolnátok: Orbán vagy Voldemort?
Figyelt kérdés
És miért?2020. nov. 17. 16:42
11/22 anonim válasza:
Voldemort az Mengyi Roland, de most rá nem lehet, mert börtönben ül lopás miatt.
12/22 anonim válasza:
#11: ha politikus lenne, akkor mentelmi jog felmentené, és igazi karriert csinálhatna mint Orbán.
13/22 anonim válasza:
#12 Ez baromság volt, a mentelmi jog nem ezt jelenti és amikor az eljárás megindult ellene akkor még aktív politikus volt. A parlament - a fideszes többségével - megvonta ezt a mentelmi jogát, ami csak a nyomozást nem tette lehetővé addig utána.
14/22 anonim válasza:
"A parlament - a fideszes többségével - megvonta ezt a mentelmi jogát,"...
Tehát rossz oldalt volt, mindig a kormány párt lop, az ellenzék nem.
(Amúgy fogalmam sincs ki ez a "Mengyi Roland".)
15/22 anonim válasza:
LOL Fideszes volt és a saját párja nyomta le!? :-D
Hol az össze tartás!? vagy Viktortól lopott? :-D
16/22 anonim válasza:
Egyik hír címe amit találtam róla, már értem hogy jött ide. :D
"Luxusbörtönbe vonult be a költségvetési csalás kísérlete miatt elítélt Mengyi „Voldemort nagyúr” Roland"
17/22 anonim válasza:
"Ha politikusként lopsz a közpénzből, azt nem kell beírnod a vagyonnyilatkozatodba" :-D
18/22 anonim válasza:
#15 Tudom, hogy téged ez meglep, de a fideszben nem támogatják a bűnözőket úgy, mint kedvenceid a nagy összefogdosók.
19/22 anonim válasza:
"összefogdosók" -at se ismerem, kb. bohócok társasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!