Mi a véleményetek arról hogy svédországban Orbán Viktor képével elrettentő kampányolnak a baloldali szervezetek?
Figyelt kérdés
Mi köze van Svédországnak ahhoz hogy itt ki a miniszterelnök és hogy az miket csinál?
2020. nov. 16. 16:05
1/13 anonim válasza:
Kuruc.info, ennél több válasz nem is kell....
2/13 A kérdező kommentje:
Kit érdekel mi írta meg?
2020. nov. 16. 16:12
3/13 anonim válasza:
#2 Talán azt aki valós híreket akar olvasni nem pedig erre-arra ferdített cikkeket. Magyar híroldalaknak sohasem szabad hinni, ahány hírportál annyiféleképpen írnak le egy cikket.
4/13 Deák Dominik 2020 válasza:
Jól mutatja Orbán politikusi tehetségét, hogy annak ellenére, milyen jelentéktelen ország vagyunk, világszerte hírhedté tudott válni.
Más kérdés, hogy mi szívunk miatta.
5/13 anonim válasza:
Utálom Orbánt, de a svédek se normálisak.
6/13 Alex Fly válasza:
Mi lenne? Csak Orbánnak szabad más vezetőkkel kampányolni? Ez legalább igaz...
7/13 anonim válasza:
A svédekkel mindig is baj volt.
8/13 Ékezetes billetyűzet válasza:
Várom Angela Merkelről mikor raknak ki ilyen képet.
Vagy Bidenről. Gratulálunk hogy megnyerte a 2034-es elnökválasztásokat XD Biden: érdekes, pedig én csak a szenátori választásra jelentkeztem XD
9/13 anonim válasza:
Sajnos az is sokat mondó, hogy az első dolog, ami kiveri náluk a biztosítékot Óvéval kapcsolatban, az az LMBTQ-s korlátozás. Ott sem normálisak.
10/13 anonim válasza:
Leellenőriztem a kuruc cikket, és valós. Egyébként emiatt pert is lehetne indítani a szervezet ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!