Miért nincsen kijárási tilalom nappal is?
Figyelt kérdés
Természetesen munkába lehetne menni, mint éjjel is, így a gazdaságnak nem fájna.2020. nov. 16. 08:30
21/27 anonim válasza:
Egy 5 éves gondolatát hallottuk, köszönjük
22/27 anonim válasza:
Ok kérdező, akkor zárkózz be a következő 99 évre, és kussolj el! Én inkább vállalom a kockázatot, hogy esetleg feldobom a talpam, mint hogy az utcán fagyjak meg! Ennyi.
23/27 anonim válasza:
Kedves kérdező, bocs, hogy pályakezdő fiatalként albérletben aggódom, hogy mi lesz a jövőmmel, nem kevés sorstársammal együtt. Én még haza tudok menni ha kirúgnak, de sokak nem ilyen szerencsések. Szerinted ők például hova mennek, ha nem tudják már az albérletet fizetni? Ja tudom az nem számít, hogy hányan kerülhetnek utcára, pedig télen nem olyan vicces az...
24/27 anonim válasza:
Hajrá kezdhetsz fizetni. Nem egy rokonom dolgozik a vendéglátásbam és mit ne mondjak nem megy jól nekik.
Mi segítjük őket de amíg ilyen agyhalottak élősködnek a társadalmon mint ti akik támogatják ezt a bezárását addig a mi segítségünkre nem ér sokat.
Ki kéne téged költöztetni egy sarkvidéki orosz városba egy nyomorult panelba net nélkül egy életre bezárba az egyszobás lakásba és meggondolnád magad gyorsan.
25/27 anonim válasza:
Az ilyen kérdező félék annyira meg akarják menteni az összes életet, hogy mások emberi életét teszik tönkre ezzel.
26/27 anonim válasza:
Látom megjöttek a zárjunkbemindent lepontozók is🤣
27/27 anonim válasza:
14: Amelyik komcsi hozzányúl a magántulajdonomhoz, annak eltöröm a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!