Miért mondják, hogy nálunk nincs alapjövedelem? Amikor nálunk is van 52 ezer forint
Figyelt kérdés
52 ezer forint mindenkinek jár, szimbolikus munkáért cserébe. Ami nem valódi munka, de legalább példát mutat a gyerekeknek, hogy dolgozni kell. És azt látják, hogy a szüleik nem otthon döglenek egész nap, hanem felkelnek és kimennek valahova. Az hogy nem termelnek GDP-t az egy dolog, hiszen ez alapjövedelem, nincs produktivitáshoz kötve.
Tehát akkor mégiscsak van, miért mondják, hogy nincs?
2020. nov. 16. 03:13
1/9 anonim válasza:
Na, én ezért nem támogatom könnyű drogok fogyasztását.
2/9 Deák Dominik 2020 válasza:
A közmunkára gondolsz?
Ugye tudod, hogy azt sokszor nem havi 168 órát jelent, hanem heti egyet?
3/9 anonim válasza:
Sorolj már fel nekem legalább egy ilyen "szimbolikus munkát", mert nekem valahogy nem jut eszembe.....
5/9 anonim válasza:
Az már évek óta 54.000, te nagyon sötét!
6/9 anonim válasza:
#5 Aztamindenit, micsoda emelés 😂😂😂
7/9 anonim válasza:
Sokan még a 47.000-et szajkózzák, ahhoz képest még fejlődnek a trollok.
8/9 anonim válasza:
Ha jól olvastam, JÖVEDELEMRŐL volt szó. 52 ezer forint köszönőviszonyban sincs a jövedelem fogalommal úgy, ahogyan a 28 ezer sem. Pedig osztogat ennyit is az állam, hogy éljenek belőle emberek!
9/9 anonim válasza:
Az a gond, hogy nem vagy tisztában az alapjövedelem fogalmával és funkciójával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!